Právě je ned 29. čer 2025 21:31:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 183 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 17:14:38 
přesně tak - celá transakce s MR CD ještě v SK není definitivně uzavřená a tak by detekce produktu, který shodou okolností prodává stejný člověk, který přesvědčoval PSR o nedetekovatelnosti Multaradaru CD, nebyla zrovna žádoucí.

JeT: o čem to tady povídáš? Co je objektivní? To, co se líbí mě, Tobě, Hňupovi...?? Každý tady píše své poznatky a postřehy s tím nebo oním detektorem...a ty se jednomu líbit mohou a jinému ne. O jednom Tě ale mohu ujistit - žádné příspěvky zdejších uživatelů NEJSOU upravovány bez jejich vědomí nebo ty, se kterýma nesouhlasím, NEJSOU mazány.
Takže pokud pindáš o objektivitě, tak by jí očekával také od Tebe.
Jsi přesně příkladem produktu strašení pana Hňupa. Za mnoho let, co jezdím do zahraničí, jsem neviděl, že by nějaká policie používala detektor detektorů. A věřím tomu, že podobnou zkušenost má i většina uživatelů AR techniky.
Co se týče STiR+, tak dražší není. Databáze není nejnovější, ale třeba já hodně využívám možnosti přidávat si vlastní rychlostní kamery do STi databáze - projedu kolem a jednoduchým stiskem dvou tlačítek po sobě si bod uložím.
Co se týče Stingeru, tak ta databáze také není nic moc - a to právě proto, že jí dělal kandidát věd, který možná AR prodává 17 let, ale naprosto bez zájmu o tuto problematiku. Krásně ho nachytal normicek na radaru, o kterém Hňup ani netušil, že existuje. Takže asi tak.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 17:24:20 
guru

Nikdy sem neslyšel o nikom kdo by se s detektorem detektoru setkal! A to ani na zahraničních fórech o AR!!
Vždyť i ty detekovatelné AR se všude hojně prodávají! Asi by to lidi v oněch státech nekupovali kdyby se daly tak snadno odhalit!

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 17:34:59 
čekatel

JeT: pokud se rozhodujete mezi prodejci zkusím Vám pomoci svojí zkušeností. Když se to tak vezme, tak nejsem zákazníkem ani jednoho z prodejců (resp. nebyl jsem). Původní forum jsem pár let sledoval (poté i toto nové, na které jsem přešel). Původní forum mělo vyšší kvalitu, protože tam byli zákazníci obou dvou prodejců i dovozu. Teď se to bohužel rozdělilo a tak si člověk musí dělat vlastní názor mnohem opatrněji než dříve. Popravdě to co původní forum zničilo bylo právě vzájemné osočování těchto prodejců a když tu poslední týden čtu některé příspěvky, tak mám strach, aby to tu nešlo stejnou cestou. Nezaujatého člověka to maximálně otráví.

Co se týče prodejců. Pro AR jsem se rozhodl poté, co PČR nakoupila B7. Hledal jsem možnosti a s ohledem na cenu, jsem nakoupil z aukro 975e. tedy sadu, kterou jsem chtěl namontovat od profíků. Komunikoval jsem s oběma firmama. antipokuty mi vše pomluvili a ať určitě přijedu, že mi ukáží proč je to vše špatné. antiradary.net mi vše ukázala, zdarma odzkoušeli a montáž provedli. Nyní se nějakou dobu rozhoduji pro AL (tím nemyslím firmu, ale produkt). Opět jsem kontaktoval obě společnosti. Cena montáže prakticky stejná, produkt doporučují rozdílný. Po hledání na webu jsem se rozhodl pro řešení Beltronicsu. Po kontaktování antipokut a snaze produkt objednat (nabízí cenu cca o 5tis nižší než konkurence) mi bylo řečeno, že ho nedodají, že mají jiný produkt. Řekl jsem, že trvám na tomto a že ho chci. Bylo mi řečeno, že je problém ho objednat. Říkám, v pořádku, nespěchám, kdy tedy. No ono to nepůjde. Na otázku proč to tedy mají dlouhodobě na webu mi byl položen telefon (a nejsem první takový zákazník - kamarád se dokonce objednal na montáž bel a když přijel, tak mu to rozmlouvali a snažili se mu nacpat něco jiného).

Závěr z fér nefér jednání si udělejte sám. Já jsem se nakonec objednal na antiradary.net a pokud budu spokojen minimálně stejně jako při první návštěvě, kdy mi montovali produkt, který jsem u nich ani nekoupil, tak opravdu nemám výhrad a vřele doporučuji. Druhý argument, který jsem se poté dozvěděl je i ten, že zatímco antipokuty jen prodávájí, tak antiradary.net i vyvíjejí a řeší opravdu komplexní servis. Aneb je rozdíl kupovat u kováře nebo kovaříčka.

Jinak bych Vám dal ještě zapravdu co se týče rad/nerad u dovozových produktů. Jelikož dělám do customer care, tak vidím tu hroznou krátkozrakost prodejce, který takového zákazníka odmítne místo toho, aby ho pozval na konzultaci. Možná z něj nebude mít peníze, ale až jednou zákazník bude potřebovat něco dokoupit, rozhodne se pro oficiální cestu či bude někomu něco doporučovat, je to právě ten kdo mu pomohl kam se obrátí.....

Šťastný výběr a doporučuji se podívat i na zahraniční stránky a u obou se zastavit osobně. Myslím, že pak pochopíte proč na sebe útočí (či útočí a brání se)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 17:35:39 
Administrátor

Viděl jsem jedno video DD ze Španělska. A do CH raději ani nejezdím :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 18:13:51 
Snail: ta videa z SP jsou z let 2007-2008, kdy tam zacal platit zakaz vsech AR. Dnes jiz legislativa tak prisna neni.

hampejz: dovolim si trosku nesouhlasit... Puvodni forum znicil fakt, ze jeden z prodejcu si z tohoto (a ne jenom tohoto) fora udelal prakticky Eshop. Staci pouzit pana Googla a je hned jasne, ze tato praktika mu neni cizi prakticky kdekoliv. Do jinych temat vubec neprispiva, takze jeho pusobeni na forech je zčela ucelove. Kdyz to prerostlo urcitou mez, zacal jsem byt hruby a sprosty...a to zcela umyslne, abych probudil tamniho admina. To jsem ale netusil, ze to je debil na entou, ktery me nejdrive osoci s rasizmu a pak mi zacne vypisovat, ze jestli se neomluvim, tak mne zabanuje. No, ja si vybral...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 19:06:15 
člen

kdo z adminů to tehdy byl?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 19:33:36 
štamgast

VS píše:
Nikdy sem neslyšel o nikom kdo by se s detektorem detektoru setkal! A to ani na zahraničních fórech o AR!!
Vždyť i ty detekovatelné AR se všude hojně prodávají! Asi by to lidi v oněch státech nekupovali kdyby se daly tak snadno odhalit!

Já měl kdysi s detektorem-detektorů ve Švýcarsku zkušenost... Neměl jsem u sebe naštěstí vůbec nic, ale prolézali mi i vnitřek motorového prostoru a obsah TomTomu...

Naposledy upravil velkovevodalix dne čtv 12. črc 2012 19:45:32, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 19:43:37 
moderátor

Když jsem byl naposledy v CH tak jak viděli na hranicích českou značku, okamžitě auto odstavili a kontrola. S německýma značkama jsem tam jezdil v pohodě. Věřím i tomu, že je zakázané i detekovat radar očima a řidič nesmí snížit po takové detekci rychlost, jinak je to trestný čin :)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 19:47:32 
štamgast

Jinak já jednou zažil, že jsem jel s člověkem s diplomatickými RZ (i imunitou) a mírně jsme spěchali přes CH - cca 150km/h na dálnici a v této rychlosti (žádné vyblikávání, vybržďování, atd) na nás ostatní řidiči volali PaCHy... takže asi tak ke Švýcarsku...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 19:48:26 
člen

Pokud mám premiovej produkt s prémiovou detekcí, tak to přece vyšlu do světa a konkurenci zavři hubu. Neudělám 1, 2 testy, udělám jich třeba 10 a sem happy...možná jenom prémiová cena...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 19:53:29 
štamgast

nevěřím, že ten MR mířil na cestu (minimálně během testů, kdy nejde na MR pořádně vidět), ale myslím, že mířil do pole...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 20:21:42 
člen

Ja myslim ze videa jsou cerstve udelana a telestar s kamaradem se snazi, po zverejneni vysledku vysetrovani, dokazat ze policia sr si vybrala spravne. Proto i chybi detekce stingeru.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 20:24:44 
čekatel

rBob: jak píšu: útok - obrana, nicméně pro nezaujaté to bylo dost otravné. . Každá akce vyvolá reakci.

Já si názor udělal a pro mě existuje jen jeden prodejce. Ostatním to třeba pomůže

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 20:28:18 
štamgast

ostatním možná ano, jetovi určitě ne...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 12. črc 2012 21:08:30 
Administrátor

JetCopter píše:
Já dám spíše na osobní zkušenost a s Antiradary.cz mám zatím jenom tu nejlepší. Byl jsem tam skoro 2 hodiny a nikdo mi nedal najevo, že otravuji, že bych si měl něco koupit a vypadnout. Líbilo se mi, že všechny produkty byly skladem a stačilo projevit zájem a už byly na stole s podrobným předvedením a výčtem kladů a záporů. Prakticky žádný antiradar nehanil, u každého spíše vypíchl přednosti a upozornil na dílčí nedostatky. Opravdu jsem nevěděl, na co se dívat dříve, jenom rušiček tam měl asi 5 typů. Na rozdíl od některých zdejších členů se kupodivu nevyjadřoval hanlivě ani o konkurenci a nepoužíval znevažující přezdívky. To taky o něčem svědčí.

U Antipokut jsem taky jednou něco poptával a dopadlo to stejně jak u hampejze - vezměte si to co vám na nabízíme nebo si trhněte. Tak jsem si sehnal poptávanou věc jinde a příště je obejdu obloukem.

VS: Nechci být první, který na detektor antiradarů doplatí a jak je vidět podle příspěvku velkovevodulixa, až tak výjimečná věc to není.

Švýcarsko je jiná liga a nevěřím, že Ti tam projde Stinger, ať si prodejce říká co chce - nelegální je i databáze radarů v telefonu...
V okolních státech se nikde detektory detektorů nepoužívají

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 183 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]