JeT: pokud se rozhodujete mezi prodejci zkusím Vám pomoci svojí zkušeností. Když se to tak vezme, tak nejsem zákazníkem ani jednoho z prodejců (resp. nebyl jsem). Původní forum jsem pár let sledoval (poté i toto nové, na které jsem přešel). Původní forum mělo vyšší kvalitu, protože tam byli zákazníci obou dvou prodejců i dovozu. Teď se to bohužel rozdělilo a tak si člověk musí dělat vlastní názor mnohem opatrněji než dříve. Popravdě to co původní forum zničilo bylo právě vzájemné osočování těchto prodejců a když tu poslední týden čtu některé příspěvky, tak mám strach, aby to tu nešlo stejnou cestou. Nezaujatého člověka to maximálně otráví.
Co se týče prodejců. Pro AR jsem se rozhodl poté, co PČR nakoupila B7. Hledal jsem možnosti a s ohledem na cenu, jsem nakoupil z aukro 975e. tedy sadu, kterou jsem chtěl namontovat od profíků. Komunikoval jsem s oběma firmama. antipokuty mi vše pomluvili a ať určitě přijedu, že mi ukáží proč je to vše špatné. antiradary.net mi vše ukázala, zdarma odzkoušeli a montáž provedli. Nyní se nějakou dobu rozhoduji pro AL (tím nemyslím firmu, ale produkt). Opět jsem kontaktoval obě společnosti. Cena montáže prakticky stejná, produkt doporučují rozdílný. Po hledání na webu jsem se rozhodl pro řešení Beltronicsu. Po kontaktování antipokut a snaze produkt objednat (nabízí cenu cca o 5tis nižší než konkurence) mi bylo řečeno, že ho nedodají, že mají jiný produkt. Řekl jsem, že trvám na tomto a že ho chci. Bylo mi řečeno, že je problém ho objednat. Říkám, v pořádku, nespěchám, kdy tedy. No ono to nepůjde. Na otázku proč to tedy mají dlouhodobě na webu mi byl položen telefon (a nejsem první takový zákazník - kamarád se dokonce objednal na montáž bel a když přijel, tak mu to rozmlouvali a snažili se mu nacpat něco jiného).
Závěr z fér nefér jednání si udělejte sám. Já jsem se nakonec objednal na antiradary.net a pokud budu spokojen minimálně stejně jako při první návštěvě, kdy mi montovali produkt, který jsem u nich ani nekoupil, tak opravdu nemám výhrad a vřele doporučuji. Druhý argument, který jsem se poté dozvěděl je i ten, že zatímco antipokuty jen prodávájí, tak antiradary.net i vyvíjejí a řeší opravdu komplexní servis. Aneb je rozdíl kupovat u kováře nebo kovaříčka.
Jinak bych Vám dal ještě zapravdu co se týče rad/nerad u dovozových produktů. Jelikož dělám do customer care, tak vidím tu hroznou krátkozrakost prodejce, který takového zákazníka odmítne místo toho, aby ho pozval na konzultaci. Možná z něj nebude mít peníze, ale až jednou zákazník bude potřebovat něco dokoupit, rozhodne se pro oficiální cestu či bude někomu něco doporučovat, je to právě ten kdo mu pomohl kam se obrátí.....
Šťastný výběr a doporučuji se podívat i na zahraniční stránky a u obou se zastavit osobně. Myslím, že pak pochopíte proč na sebe útočí (či útočí a brání se)
_________________ V975e je nutné minimum pro takovéto dálniční ježdění 
|