Kamarad mi rikal, ze se tu pise o CarCamOne i FlyCamOne jako o stejnem produktu, coz je blbost, nebot CCO ma i jiny firmware a pravdepodobne i trosku jiny hw (dle informaci vyrobce)
Dalsi informace od vyrobce uvadim take nize:
V prvnim prispevku o FCO2 je taky blabol, video je v rozliseni pouze 320x240 nebo 640x480 (je tam psano i 1280x1024, coz je ovsem pouze pro foto!!!)
Dale je mozno kameru prepnout do rezimu DarkVideo, kde se snizi frekvence simku na cca 20/sec, ale video je svetlejsi - vhodne do podminek se slabsim osvetlenim.
Vnitrni baterie vydrzi asi 30-45minut nahravani, v zime samozrejme mene.
Kamera se nabiji pres USB asi 3h.
Je mozno prikoupit externi baterii (kapacita 1000mAh), takze se vnitrni odpoji a doba nahravani se zvysi 4x
Stav baterie se da kontrolovat pres displej ukazuje 99,66,33 (procenta) nebo CH (Charge - chci nabit)
Po zapnuti kamery je mozno hned otocit obraz snimani (pokud je kamera nainstalovana vzhuru nohama atd.
Ted funkce co zrovna v aute nevyuzijete:
kamera ma zabudovany senzor pohybu - dosah asi 5m (90stupnu)
mody jsou Spy Video/Endless/Dark/Low,
Video - po zaznamenani pohybu zacne nahravani, to se ukonci, pokud pohyb ustane.
Edless - nekonecne nahravani ve smycce po zaznamenani pohybu.
Dark - jako Video, ale mensi snimkovani (20sn/sec) vhodne do temnejsiho prostredi
Low - rzliseni 320x240
AR - nahravani zvuku
WC - funkce jako WebCamera po pripojeni k PC
dL - je mozno vymazat posledni zaznamenany soubor
Pokud se tahle kamera jevi jako hracka zaznamenavajici jen na SD (microSD, miniSD s adapterem) o velikosti 2GB (nekomu se podarilo nahravat i na 4GB)
Brzo bude dostupna FCO3, ktera bude mit vystup na video, takze se da nahravat na jakejkoliv prenosnej recorder nebo obraz prenaset do palubniho systemu atd...

Jo a jeste neco pro ty co uz FCO2 maji - nezapominejte kameru kdyz nepouzivate vypnout tlacitkem do polohy OFF a hlavne pokud vite ze ji nebudete pouzivat delsi dobu, pred ulozenim ji nabijte, at si neznicite baterku - da se to resit, ale je to zbytecne, nova baterie stoji cca 250-300Kc

Sleva pro cleny fora? No v dnesni dobe se da zaridit vsechno, tak kolik jich budete chtit?