Mám dojem, že jeho záměr nebyl špatný ... poté nastal 1. říjen roku 2015 ... a jeho plán ztroskotal. Resp. z úplného řešení případů a čistého štítu zjistil, že když vyřeší jen něco (třeba neztotožněné lístky za stěračem), tak si udrží určitou klientelu .. která kamarádům v nouzi (typicky kdy jde o papíry) poradí právě jeho .. no a za ty prachy to jde i bez čistého štítu a s věšením bulíků na nos ... kdy se to samo vyřeší. A pokud má dobře napsané smluvní podmínky, nedělá vlastně nic, co by bylo protiprávní.
Majk je jen katalyzátor v jeho plánu, užitečný idiot, který si vybudouval nějakou identitu, kdy sbírá klientelu a dělá reklamu ... a dělá ji sakra dobře ... a prakticky ZADARMO, resp. je ještě od YT placenej za reklamu (ikdyž to asi moc nebude), to je fakt geniální ... guerilla marketing s cílovou skupinou narcistických (čti: ego over everything) mladých lidí.
Co bude dál? Očekávám za cca půl roku (kdy už lidi budou dojíždět na řešení věcí jím doporučenou firmou), že ho to už nebaví, že jde dělat něco jiného, že doufá že všechny nějak motivoval aby se sebou nenechali vy_ebat ... a že tímto končí jeho životní etapa a jde dělat něco nového a teda jako sbohem.
A kdo je víc? Jó, když je někdo blbej a věří ... tak musí platit ..
Btw, ten Kocourek mi docela mi připomíná toho gebičovo zpívajícího geršáka z videí.