Zdravím, pořídil jsem si nedávno Genevo One S - Black edition a docela mě zarazilo jak je citlivý oproti Genevo One, který jsem měl předtím. Jezdím hodně po městě a mám za 100km asi 5-8 falešných poplachů. Detektor jen 2x pípne a konec.
Citlivost jsem měl nastavenou na maximální jak jsem byl zvyklý u Genevo One.
Mám pár problému, s kterýma bych rád požádal zkušenější o pomoc:
1. Četl jsem si pozorně návod, hrál si v autě s detektorem snad hodinu a nemůžu se nějak dostat do nasvavení "Ka filtrer" abych ho nastavil na režim "Normal" jestli to pomůže. Mám nejnovější FW z 13.9.2016.
2. Nastavení citlivosti u citlivost "snížená" a "uživatelská" se nastavuje u každého pásma od 0-9. Chápu to dobře, že když se nastaví 0 je citlivost furt maximální a číslovka 9 představuje nejvíce potlačenou citlivost detektoru = nejméně citlivý detektor?
3. Pro svůj městský režim ježdění jsem zatím nastavil citlivost na "uživatelská". Rychlosti 20-50. Citlivost X 0, K 0, Ka 1. To znamená, že detektor bude v rychlostech 20-50km/h mít mírně sníženou citlivost na Ka radar, ale od 50 a výš bude mít citlivost zase maximální?
Omlouvám se za svoje lama otázky, jen je to pro mě novinka oproti klasickému G One, který byl jednodušší. Předem děkuji za odpovědi.