Tak zase po čase nazdárek
Když jsem jel dnes ráno z práce, tak jsem ten šmejd šel prozkoumat trochu blíže. Horní kamera, nebo co to je, je svým sklonem namířená spíše do dáli, někam do míst, kde jsou před semaforem umístěné druhé smyčky. První jsou asi o 150m zpět. Zadní kamera na předposledním sloupu před semaforem poskytuje důkazní materiál o průjezdu na červenou. S tím ovšem smyčky nemají nic společného. Benga už asi nebavilo stát pořád nahoře za bilboardem a natáčet průjezdy.
Pod MP Brno tohle nepatří, ale známí potvrdili co píšu, plus měření rychlosti. Není mi moc jasný, když při fungujícím semaforu pojede X aut rychle 10m za sebou, které si kamera na flastr vybere, ale napadla mě jiná varianta. Semafor je zapnutý od 5:15 do 23:00, v této době může flastrovat průjezd na červenou. Infra přisvícení funguje celou noc i když bliká žlutá. V této době se tam jezdí běžně kilo a víc a pro fotku auto samotinké, žádné dohady "to jsem nebyl já, to byl ten vedle". Takže v noci může nerušeně měřit rychlost
Instalace byla někdy kolem 20.11. tak doufám, že je to ještě ve zkušebním provozu. Jezdím tudy po půlnoci do práce a ze začátku jsem na liduprázdné silnici určitě 60 nejezdil. Pokud někdo tento systém znáte a víte na jakém principu funguje, tak mne opravte nebo doplňte. V1 nedetekuje nic v žádném pásmu, což byl jen zvědavý pokus.
Příloha:
20151206_074733.jpg [ 4.46 MiB | Zobrazeno 24001 krát ]
Příloha:
20151206_074818.jpg [ 2.95 MiB | Zobrazeno 24001 krát ]
Příloha:
20151206_075001.jpg [ 2.78 MiB | Zobrazeno 24001 krát ]