Právě je pon 09. čer 2025 23:27:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2212 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 148  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jakou kameru vybrat - rady, tipy
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2015 09:19:18 
člen

x-father píše:
5 týdnů, ale přes vánoce.

... tak aktuální doručovací doba necelé 3t. objednáno 23.1. odesláno 28.1. a včera doma.
díky za tip. :yes

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2015 15:33:23 
guru

Já taky objednával ještě jednu. Tak možná, že už čeká ve firmě.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 16. úno 2015 13:58:23 
guru

Tak mě už dorazila druhá taky. Tentokrát objednávána ADATA CLASS10 a rychlostí odpovídá spíš CLASS6. Ikdyž i to by mělo do kamerky stačit. Ta Samsung byla dokonce o něco rychlejší než CLASS10.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 27. úno 2015 10:56:07 
nováček

Tak po 2 měsících mohu o mini 805 napsat jen samá pozitiva.Za oknem není skoro ani vidět pěkně se vleze za zpětné zrcátko.Pokud se na to přímo někdo nezaměří, ani nepozná že tam něco je. Videa přes den excelentní.V noci jako u každé jiné kamery obstojné. Naprostá spokojenost.Uvažuji o koupi ještě jedné nyní už Mini 806 na zadní skolo. :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 27. úno 2015 12:23:42 
guru

Ten zmrd co si odnesl mojí mini0803 měl asi bystré oko. A to jsem jí měl ještě trochu zamaskovanou a folie na sklech. :(

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 25. bře 2015 17:44:33 
čekatel

Nice se tady neděje, tak jen malá zkušenost s dodavatelem Eprance a reklamací mini 0803 :-) 4.6.2014 jsem obdržel kameru, ale hned od počátku problémy (takové ty klasické od ztrácení záznamů, zamrzání, ukončení nahrávání po naplnění karty, ...). Hned jsem jim to dal vědět, dostal jsem nový firmware, pak další, zkoušel jsem i jiné a podobně, ale pořád jsem byl s nima v kontaktu a pořád to bylo něco ve smyslu, že je to divné že je to SW a že se to vyřeší. Nevyřešilo a pořád jen zdržování, až jsem napsal pár sprostých slov a že to chci reklamovat. Trvalo tak měsíc a půl, než reagovali a poslali adresu. Dohodli jsme se, že si objednám jinou opět u nich a když dorazí, pošlu tuhle vadnou. Tak se i stalo a 30.1. jim byla vadná doručena. Samozřejmě, nic moc se nedělo, po dotazech nejdříve prej čínský nový rok, pak, že to řeší výrobce. Nakonec, po mém opětovném připomenutí mi pomalu po 2 měsících od doručení napsali, že je to vyřešeno a že chtějí 10 dolarů za poštovné. Slušně jsem jim oznámil, že je to přece reklamace v záruce a už jsem platil poštovné k nim. Reakcí bylo, že to je jejich standard, pokud jim pošlu kameru po více, než 3 měsících od doručení. Samozřejmě, o tomto nikde ani slovo, nemluvě o tom, že kamera byla vadná od začátku a jen díky tomu, že mlžili, jsem ji neposlal zpátky hned. Uff, tak to je vše :-) Jen to jen takové info, nejde o těch 10 dolarů, ale o princip.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 14:42:29 
čekatel

Tak mi dorazila Mini 0801 a zatím spokojenost, nicméně mám pár postřehů, které mi nejsou úplně jasné:

- ačkoliv je GPS nastavená na "open", pozice a rychlost se mi nevypaluje do záznamu, tam mám pouze datum a čas tak, jak jsem to nastavil v menu (volba pro datum + čas + GPS tam není)
- při každé jízdě se mi stalo, že se mi zničeho nic přehodil čas, jednou o hodinu, podruhé o 2 hodiny dozadu (jízda začala se správným časem a po pár minutách se najednou změnil)
- G-senzor ať je nastavený na 2G nebo 5G, tak skoro nefunguje, do kamerky můžu mlátit jak chci a záznam se někdy zamkne, někdy ne, malé zaklepání ale rozhodně nestačí
- GPS zobrazuje rychlost o cca 5% menší, to jen pro info

Jinak spokojenost, obraz vypadá dobře, zvuk taky, kamerka je malá, tak teď jen doufat, že nějakou dobu vydrží. Kdybyste měl někdo řešení na výše uvedené problémy, rád si nechám poradit.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 14:51:45 
čekatel

Dej si tam nastavení GPS do obratu, pak tam bude vše, pokud si pamatuju. Ale lepší je to tam nedávat, co kdyby to pak bylo použito proti Tobě :-) LOG s GPS na kartě bude i tak, takže si to můžeš pak kouknout v aplikaci k tomu určené.

Problém s časem je otázka nastavení časové zóny. Čas, který nastavuješ je jedna věc, druhá věc je, jaký čas dostane dle GPS. Takže, když to máš špatně, stane se, že máš na obraze nějaký čas a jakmile se chytne GPS, máš čas jiný. Já myslím nastavuju +2, ale nejsem si jist.

Gsenzor je myslím úplně nanic. Co se týče přesnosti GPS, tak nevím, ale mně to myslím měří OK.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 03. dub 2015 15:33:00 
čekatel

Dík za info.
Tak nezobrazování GPS jsem našel, je tam trochu nelogicky vedle volby "date, time, date + time" taky volba "car", u té jsem myslel, že to bude zobrazovat navolenou RZ, ale chyba lávky, pod touhle volbou se skrývá zobrazování GPS + data a času.

Ty časové zóny vidíš, to mě nenapadlo, to bude určitě ono, čas se změnil tak nějak vždy, když se chytla GPSka. Jinak ona ukazuje rychlost dobře, -5 % je, řekl bych, úplně ok s ohledem na to, že tacho vždy ukazuje o něco víc.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 10:08:52 
moderátor

Best Free Video Editing Program

http://www.techsupportalert.com/best-free-video-editing-program.htm#Quick_Selection_Guide

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 13:05:45 
člen

na 90% potřebuješ jen z videa odsřihnout něco před a něco po. - max spojit videa dohromady, nebo vystřihnout z videa rám. na to je podle mě nejlepší virtualdub v režimu "direct stream copy" tzn. bez ztráty kytičky. a na zbytek avidemux! :hand

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 22:50:53 
guru

VD znám a dlouho jsem ho používal primárně, ale zrovna na videa z auta nic moc. Používám např. zrychlení částí videa, které není tak důležité, ale nechci to vystřihnout úplně atd. To tam tuším šlo dost blbě.

direct stream copy je super, protože se nepřepočítává video, takže je to děsně rychlé a nedegraduje se kvalita videa. Jenže to ne vždy funguje. Někdy se pak videa rozpadají. Je třeba stříhat podle klíčových snímků a ne vždy se to hodí.

Taky jsem bojoval s podporou kodeků u dnešních HD kamerek.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 23:11:46 
moderátor

Popravdě mě nejde načíst většina souborů z mini0805 do AVS verze 6.4 i 7.1. :punch

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 21. dub 2015 23:59:29 
Administrátor

Já mám teda v pc (hp) jako předinstalovaný příslušenství powerdirector a je plně dostačující, umí vše výše zmiňované

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22. dub 2015 09:53:09 
člen

x2005 píše:
Popravdě mě nejde načíst většina souborů z mini0805 do AVS verze 6.4 i 7.1. :punch

Měl jsem podobný problém u 6.3 portable na Win7. Některé video šlo přidat to osy, ale nešlo s ním pracovat (preview okno černý). Pak jsem zjistil, že stačilo zmenšit celkově okno AVS a začalo to fungovat OK. Ale AVS jsem přestal používat. Nějak jsem nenašel výstupní formát, kterej by překodoval videa z mý cam v dobré kvalitě.

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2212 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 148  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]