Jivl píše:
Ahoj všem členům,
jsem tu nový, ode dneška jak lze vidět
Hezkých pár let jsem spokojeným uživatelem AR Beltronics RX65E od vás. Aktuálně uvažuji o kameře do auta. Líbí se mi Blackvue dr500....Má tu někdo zkušenosti? Nebo doporučení nějaké jiné a proč?
(vlákno jsem pročetl, ale utvořit si vlastní názor jsem z toho nedokázal...)
Díky, Jirka
Ja mam par dni uvedenu CAM, skusim urobit short summary, ale berte to vsetci ako velmi zaujate...
+
Obraz celkom OK, siroky uhol zaberu, po tme sa tiez celkom da, cakam na hacknuty FW aby som zvysil bit rate na 10Mb
Da sa celkom dobre schovat ( ja ju mam za spatnym ) takze vobec nevadi vo vyhlade a je v strede auta
-
Ovladanie je uuuuplne katastrofalne, G senzor mam nastaveny na minimalnu citlivost, aj tak sa mi obcas ulozia eventy, a pritom ked kamere jebnem tak sa even neulozi ( ziadne tlacitko na uventy na kamere nie je )...
Hlavny dovod preco som ju bral bol ze ma WiFi a ovladanie cez mobil a nastavovanie, manazement suborov, aj oznacovanie eventov, kopirovanie... - z toho vsetkeho funguje iba nastavovanie kamery, prezeranie videii a live view... - uz 3 den si dopisujem s Blackvue supportom a ich prva rada bola, aby som si k mobilu do ktoreho chcem stiahnut videa pripojil externy HDD - takze asi tolko k supportu...