Registrován: pát 27. říj 2006 00:00:00 Příspěvky: 561 Bydliště: Prahe vid
No MP Havířov byla vždy vzorem profesionality. Jako člověk co tam přes 30 let žil můžu potvrdit. Nicméně zvuk natažení závěru na fetky zafungoval, hned zkrotly Ad zákrok, co čekat od pivních strejdů co odešli ze šachty do předčasného důchodu?
_________________ it is not about money... it is about sending a message
Praha,Krakovská Komentář pod videem:" V 7:30 ráno mi volá kamarád ze mu zadrželi řidičský průkaz a jestli bych za nim nemohl přijet přeparkovat mu auto, ať mu ho neodtáhnou. Přijel jsem za ním a jakmile jsem nastartoval auto přiběhli k němu 4 policisté, že hlídají tohle auto aby neodjelo (asi nebylo nic důležitějšího na práci) a že chtějí doklady. Dal jsem jim doklady a požádal je, jestli auto můžu přeparkovat. Oni že ne, že mám vystoupit z vozidla. Asi po 20 minutách čekání přišli s tím, že se mám podrobit dechové zkoušce. Poslední alkohol jsem požil kolem 1 hodiny ranní a poté jsem spal, přesto jsem něco málo nadýchal. Jelikož ten policista který je na videu byl naprosto neschopný a po celou dobu mu museli ostatní radit, to co jsem natáčel se začalo odehrávat asi hodinu poté, co mi dávali dýchnout. Takže nevyspalej, jedu pomoct kamarádovi a vezmou mi řidičský průkaz za nastartování auta a ješte musim 2 hodiny čekat než můžu odejít myslim, že jsem byl ještě docela slušnej "
_________________ Chceš mít v životě všechno easy? Buď primitiv ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru