msp_x píše:
Ja bych tipnul, ze s 34.3 pocitali od zacatku (pro nemecko apod.) a tak jej poradne odladili, kdezto 34.0 vypada spis jako dodatecna uprava pro CZ/SK, kde se s tim asi moc neparali, neco naprogramovali a uz to tak nechali.
To určitě trochu pravda bude...vždyť Stinger má 34,0 pouze pár měsíců. I když pan inženýr říkal, že to je ověřený produkt, který je na trhu již mnoho let, tak to tak úplně pravda nebyla. Na trhu řadu let byl, ale ne na našem a ne s 34,0.
Proto jsem od počátku kritizoval, že se prakticky netestoval a hned šel do prodeje. Navíc byl panem inženýrem a hvězdou z Telerána označen za jedničku na trhu.
A při této příležitosti by mne opravdu zajímalo, zda to tato dvojka důkladně testovala a při puštění na trh věděla, že to má ty mouchy, které to má nebo to nikdo ani netestoval s tím, že si to otestují na zákaznících.
Opravdu nechci být sprostý, ale kdyby mi někdo tohle prodal s tím, že STiR+ je přežitek, starý a v podstatě dnes již nefunkční krám; že si mám koupit High End Stealth Technology a ono by se za 50 wočí z toho vyklubalo tohle, tak to asi prodejci narvu někam i s kabelama!