Nice se tady neděje, tak jen malá zkušenost s dodavatelem Eprance a reklamací mini 0803

4.6.2014 jsem obdržel kameru, ale hned od počátku problémy (takové ty klasické od ztrácení záznamů, zamrzání, ukončení nahrávání po naplnění karty, ...). Hned jsem jim to dal vědět, dostal jsem nový firmware, pak další, zkoušel jsem i jiné a podobně, ale pořád jsem byl s nima v kontaktu a pořád to bylo něco ve smyslu, že je to divné že je to SW a že se to vyřeší. Nevyřešilo a pořád jen zdržování, až jsem napsal pár sprostých slov a že to chci reklamovat. Trvalo tak měsíc a půl, než reagovali a poslali adresu. Dohodli jsme se, že si objednám jinou opět u nich a když dorazí, pošlu tuhle vadnou. Tak se i stalo a 30.1. jim byla vadná doručena. Samozřejmě, nic moc se nedělo, po dotazech nejdříve prej čínský nový rok, pak, že to řeší výrobce. Nakonec, po mém opětovném připomenutí mi pomalu po 2 měsících od doručení napsali, že je to vyřešeno a že chtějí 10 dolarů za poštovné. Slušně jsem jim oznámil, že je to přece reklamace v záruce a už jsem platil poštovné k nim. Reakcí bylo, že to je jejich standard, pokud jim pošlu kameru po více, než 3 měsících od doručení. Samozřejmě, o tomto nikde ani slovo, nemluvě o tom, že kamera byla vadná od začátku a jen díky tomu, že mlžili, jsem ji neposlal zpátky hned. Uff, tak to je vše

Jen to jen takové info, nejde o těch 10 dolarů, ale o princip.