Právě je pát 29. bře 2024 01:34:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2008 01:20:00 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4503
řidič BOB píše:
tak tady je RX75 a stacionár na Čimické:
A takhle to má vypadat se skutečným detektorem:
P.S.: děkuji za spolupráci x2005 za kamerou ;)


Tak tohle video je pro me zajimave. Mam 995US (dostal jsem ho) a porovnani s lokalizovanou verzi na nejakem useku ktery znam me zajimalo.

Na stacionari v Cimicke jsem zkousel mnoho prujezdu. Overil jsem si tam celkem mizernou detekci v horizontalu (radar je tam ladeny pod 34).

Na vertikal jsem tam ale dosahl dobrych vysledku. Moje prumerna detekce na vertikal pri prijezdu byla jen o cca 10-15 metru horsi nez co je na tvem videu. Moje nejhorsi detekce byla na konci te krizovatky za svetlama na urovni zacatku toho plotu (to je podle mapy cca 200m pred radarem). Nejlepsi detekce pak stejna jako na tvem videu.
Na horizontal je detekce 995US tesne pre svetlama co jsou az pred radarem, takze cca 10-15m pred paprskem.

Odjezd na horizontal casto koncil nedetekci. Na vertikal to v nejhorsich pripadech detekovalo az na urovni radaru - tzn. 20-30m pred merenim. Obvykle ale cca 10m pred urovni radaru. V nekterych pripadech vyrazne drive, ale to obvykle neco jelo v protismeru a rek bych, ze tam radar miri jen ve druhem smeru a meri prijezd. Mam odzkouseno, ze pokud se meri odjezd, tak je detekce na odjezdu o neco lepsi.

Nejake to video (mizerna kvalita - video z mobilu ve tme).

Prijezd:



Odjezd:



Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2008 14:56:00 
Ice: ono se ž hoži naulčili tu a tam auta stavět tak, že produkují minimum odrazů a pak i ten nejcitlivější detektor, resp. řidič, který ho má v autě, má co dělat 8)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2008 19:08:00 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4503
Ice píše:
kdo chce kam pomožme mu tam. US prostě nebrat. někde může brát ale v kritické situaci bude? bez papírů ale na to přijde? i sám.


Tohle je klasicka odpoved, kterou vzdycky hned nekdo vysekne na jakoukoliv zminku o US verzi.

Nesnazim se nekoho presvedcit o tom, ze je CZ zbytecna a jak jsou US bezvadny. Jenom jsem pridal nejake to video a svoji zkusenost pro zajimavost ostatnim.

Proste me prislo zajimave, ze 995US na horizontal podava lepsi vysledky nez zminena RX75 na vertikal. Nic to nemeni na tom, ze zminovana 995US v horizontalu je taktez mizerna a prakticky nepouzitelna.

Dalsi vec, kterou jsem se tim snazil rict, ze me prekvapilo jak vyrazne rozdilne vysledky podava 995US vertikalne oproti horizontalni montazi.

Pokud jsi si prohledl konkretne videa z tohohle stacionare co jsem sem dal ja, tak sam uznas, ze detekce na prijezdu byla prakticky srovnatelna s tim na videu BOBa (BOBE to bylo co? Nepises to tam). Odjezd byl uz znatelne horsi. To samozrejme neznamena, ze v jine situaci neselze.

Kouknul jsem se na netu na hodne zaznamu srovnani US a CZ verze, ale obvykle se jednalo o horizontal. Ve vertikalu je ale rozdil proti US mensi a nikdo moc takove sovnani nikde neprezentuje, tak jsem zverejnil co vim ja.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12. kvě 2008 21:54:00 
Offline
guru
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 4503
No nijak nezpochybnuju zkusenosti jinych. Ani tady nelobuju na US verze. Tech 20 prujezdu jsem tam i mel, ale detekce byla vzdy +- 20m stejna viz jak sem popisoval. Pokud vim, tak i tady ve foru, nebo primo tady na webu je 995US zminovana jako castecne pouzitelny. Ja dodavam, ze na vertikal podava znacne lepsi vysledky nez na horizontal, ktery je jinak velice bidny (na odjezdu casto bez detekce) a tudiz na horizontal nepouzitelny.

Pokud to porovnam treba s timhle http://img443.imageshack.us/img443/8320/megatestcimickaca7.jpg, tak si na prijezdu ve vertikalu nevede vubec spatne. Na odjezdu pak podav skutecne slabe vysledky i ve vrtikalu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz