Chlapi. Pepek má docela pravdu. Ono je to dost o pozornosti a předvídání. U Pufiaka tomu šlo na 100% zabránit. Neříkám Pufiaku, že je to tvoje chyba, protijedoucí řidič to vzal docela velkopansky a udělal ze sebe vemeno. Vem si že kdyby tam na tebe vybafl kamion s vlekem a ten kruháč byl idiotsky postaven tak se musí nasrat i do tvýho pruhu protože prostě jinak nejde.
Držím základní heslo: "neseru se tam kde je to úzký a je tam toho moc. Ať se ty hovada tam pomlátěj mezi sebou a já se tomu budu jenom smát."
U Nechyho je to trošku něco jiného. Kdyby tam nejelo to protijedoucí auto, tak to hovádko by Necháče vidělo a počkalo by nebo by ho Nechy viděl a zpomalil.
Pánové, modří již vědí, že jsem nedávno dělal papíry na "CE" to jest kamion a vlek. A můžu říci, že z pozice řidiče kamionu (sice pouze ve cvičném vozidle) jsem spoustu věcí přehodnotil jako řidič osobáku. Kamion je pořádné tele které těžko uhýbá, couvá a musí si hodně nadjíždět. Nemluvím tady o polských pračurácích, kteří snad přišli o pud sebebzáchovy a dokážou se navzájem předjíždět v zatáčce a pod horizontem. Jak jsem se s nimi dokázal tehdá vejít na silnici dodnes nechápu.
Na pravidla silničního provozu seru a používám hlavu. Jak je vidno tak žiju s čistým kontem a bez nehody (pokud nepočítám tu kdy jsem nacouval do otcova ocelového Land Roveru a promáčkl si blatník)