Právě je pát 13. čer 2025 22:18:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 653 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 44  Další

Měla by MP zůstat?
ANO 2%  2%  [ 1 ]
NE 24%  24%  [ 12 ]
ANO, ale neměla by řešit přestupky v dopravě 74%  74%  [ 37 ]
Celkem hlasů : 50
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Darmožrouti z MP obecně
PříspěvekNapsal: sob 02. bře 2013 17:11:49 
je dobré vědět, že v JI je takto povoleno parkovat, tedy vlastně stát... Jelikož já jsem ve stejné službě, jako oni, bo i já mám klasickou pracovní smlouvu, jako má každý strážník, tak mohu se chovat úplně stejně. Již se těším na případnou rozmluvu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 04. bře 2013 16:03:22 
člen

Zaujalo mě toto:

"Za hodinu zavolal do redakce ještě jednou: "Kdybychom šli do úplných důsledků zákona, tak jej neporušili. Dopravní značkou tam není označené parkoviště, jestli dovoluje stání kolmé, nebo podélné. Pokud bychom vycházeli z vyhlášky, není zakázáno to, aby stáli podélně. Každopádně ale měli stát tak, jak bylo vyznačeno."

To je opravdu moc hezké. :nech

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 04. bře 2013 16:09:29 
To víš, rozleželo se mu to v hlavě a přišel na to, že vodorovné dopravní značení vlastně nic neznamená :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 04. bře 2013 16:31:52 
člen

Tak já se nedivím že si to tak vykládá. Když si MP mohla vykládat že červená je zákaz vjezdu tak proč netohle..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 04. bře 2013 16:50:52 
člen

řidič BOB píše:
hmm, Sejkora už nebude moct jezdit s Řehořem po té vísce plné kriminality a posléze psát žhavé reportáže o neohrožených hrdinech v amerických vozech!

Sejkoru bych nominoval opravdu na nějakou novinářskou cenu.
http://pardubicky.denik.cz/zlociny-a-so ... 30301.html

„Dopravní hlídka při měření rychlosti na ulici Hradecká zastavila vozidlo, které se po komunikaci s maximální povolenou rychlostí osmdesát kilometrů v hodině řítilo rychlostí přesahující limit sto třicet kilometrů za hodinu. Jelikož přestupek takového rozsahu již zákon neumožňuje řešit na místě v blokovém řízení, uložili policisté dvacetiletému řidiči kauci ve výši deset tisíc korun a ve spolupráci s Městskou policií Pardubice vozidlo na místě zajistili technickým prostředkem – takzvanou botičkou," uvedl mluvčí pardubické policie Jozef Bocán

Mimochodem pro neznalé,o jak nebezpečné místo(pár servisů a prodejců aut jinak nic zvláštního) se jedná,tady máte odkaz do Gmaps stojí vždy tam jako na obrázku stojí to Volvo schované za plotem http://goo.gl/maps/KIaGU

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 04. bře 2013 17:07:10 
To by mne zajímalo, jaký byl důvod zajištění vozidla...navíc delegováním pravomoce PČR na MP??

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 05. bře 2013 09:46:57 
štamgast

"..... Jelikož přestupek takového rozsahu již zákon neumožňuje řešit na místě v blokovém řízení, uložili policisté dvacetiletému řidiči kauci ve výši deset tisíc korun a ve spolupráci s Městskou policií Pardubice vozidlo na místě zajistili technickým prostředkem – takzvanou botičkou," uvedl mluvčí pardubické policie Jozef Bocán
Je vidět, že mluvka obecních sráčů z perníkova (on je původem z hornouherska) je dement, když vypustí z huby takovouhle pitomost. Tady zjevně mlaďas sekal patkama, že nic platit nebude a až teprve na základě tohoto (...důvodně se lze domnívat, že se bude vyhýbat dalšímu řízení....) lze uložit kauci. A ta botička? Tak ta lze nasadit v dané situaci jen tehdy, když na místě tu kauci neuhradí. Takže anální alpinista obecních kokotů - pisálek Sejkora - odpapouškoval jednu lež za druhou. Prostě jedno hovado větší než druhé.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 05. bře 2013 09:50:47 
člen

To mě někdo vysvětlete,proč zrovná já žiju v takové koncentraci dementů(Řehoř,Sejkora,bc.Pýcha,atd.) v okruhu cca 10km.:(

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 05. bře 2013 18:23:40 
štamgast

nejseš na tom nejhůř .... (sry, ale pražskej telefonní seznam ti sem cpát nebudu - otevři si zlatý stránky ) ..... :cool

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 06. bře 2013 00:09:15 
dneska je celý den poslouchám v Brníčku a řeknu vám, že kritériem pro přijetí k MP Brno MUSÍ být diagnostikovaná demence! Jinak si to, co předvádějí, nedovedu rozumně vysvětlit...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 06. bře 2013 06:57:51 
štamgast

nechy píše:
To mě někdo vysvětlete,proč zrovná já žiju v takové koncentraci dementů(Řehoř,Sejkora,bc.Pýcha,atd.) v okruhu cca 10km.:(

Koukám, že jsem měl kliku a zmizel z této oblasti kde je překračován povolený limit idiotů na osobu. :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 06. bře 2013 08:52:19 
štamgast

řidič BOB píše:
dneska je celý den poslouchám v Brníčku a řeknu vám, že kritériem pro přijetí k MP Brno MUSÍ být diagnostikovaná demence! Jinak si to, co předvádějí, nedovedu rozumně vysvětlit...

A nosí tam ještě bílé návleky na čepice a bílé košile?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 06. bře 2013 09:09:47 
nevím...mám je naštěstí jenom na drátě... Ale i tak to převyšuje vše, co jsem očekával.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 08. bře 2013 20:22:47 
nováček

pepek píše:
"..... Jelikož přestupek takového rozsahu již zákon neumožňuje řešit na místě v blokovém řízení, uložili policisté dvacetiletému řidiči kauci ve výši deset tisíc korun a ve spolupráci s Městskou policií Pardubice vozidlo na místě zajistili technickým prostředkem – takzvanou botičkou," uvedl mluvčí pardubické policie Jozef Bocán
Je vidět, že mluvka obecních sráčů z perníkova (on je původem z hornouherska) je dement, když vypustí z huby takovouhle pitomost. Tady zjevně mlaďas sekal patkama, že nic platit nebude a až teprve na základě tohoto (...důvodně se lze domnívat, že se bude vyhýbat dalšímu řízení....) lze uložit kauci. A ta botička? Tak ta lze nasadit v dané situaci jen tehdy, když na místě tu kauci neuhradí. Takže anální alpinista obecních kokotů - pisálek Sejkora - odpapouškoval jednu lež za druhou. Prostě jedno hovado větší než druhé.

tady je vysvětlený něco velice podobnýho...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 08&type=1#

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 09. bře 2013 12:00:10 
štamgast

Až budu mít vnoučata, tak si tohohle baviče objednám, aby mi je svými vyprávěnkami uspával

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 653 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 44  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]