kamsal píše:
No šel jsem na to mrknout s tím, že budu sbírat kusy auta v okolí padesáti metrů. Překvapivě ani škrábaneček. Jen trochu mechu.

Co mě ale zarazilo, že já ten strom jako kráva neviděl ani když už jsem stál a díval se do zrcátka, do čeho jsem vlítnul. Dokonale splýval se stromy v pozadí. A když jsem vylezl, strom byl celý obitý se starými zarostlými šrámy, takže jsem ani zdaleka nebyl první. Za 18 let mého aktivního ježdění to je můj první ŤUK.
rob3rt: No přesněji, válcoval jsem jinou cestu, to byla už navazující cesta, kde jsem chroupkal puntíky. Jinak to byl konec asfaltky, kde jsem se chtěl jen otočit, z toho videa to není patrné. Tohle byl konec konce světa.

Něco podobnýho se stalo kolegovi s mym autem, když jsem mu ho půjčoval. U mě doma pod barákem v garáži je třeba z parkovacího stání vycouvat. Je tam taková blbá stěna, která zasahuje do volného prostoru. Když souváš na zcátka, tak v levým zrcátku vidíš bílou stěnu daleko, ale v pravém jinou stěnu, která je jen pár metů za autem a taky bílá. pokud se nekoukneš do středovýho, kde je vidět natřenej roh, tak to úplne splyne. Vzdálenost pak človek spíš odhaduje podle zrcátka co má blíž, takže problém je na na světě. Taky sem do toho málem vlítnul.
A kolegovi se povedlo rozjet docela rychle na zpátečku po garáži a hezky naplocho do tý zdi vlítnul. Vůbet nechápu jak je to možný, pač rána to byla slušná, ale na autě ani škrábaneček.