Byli jsme po práci na večeři a dal jsem si pivko. Za celý večer žádná hrůza, ale pak jsem se těsně před odjezdem nechal ukecat na ještě jedno malé a ž jsem neměl čisté svědomí. Cestou domů jsem nechal na okamžik zařehtat 250 kobylek a upoutal jsem pozornost čehosi udýchaného. Doma jsem byl pak při vystupování dostižen a ejhle, četnická Fábka. Prý kontrola dokladů, atd. atd. a že to ze mě táhne a jestli jsem požil. Řekl jsem že ne a že tedy jestli jsem ochoten dýchnout. Odskočili pro přístroj a já si ústa vystříkal voňavým dezodorantem, aby ž neměli kecy, že jsem cítit hospodou. Dýchnul jsem a ukázalo se 1,88 promile. ž mě nenechali ani doparkovat, auto uprostřed silnice a že jedu s nima. ž si nenechali nic namluvit, rovnou si mě odvezli, ještě okamžitě v noci vzbudili prokurátora, přivolali státní zástupkyni a že bude zkrácené řízení. že prý "pane řidiči, o svých činech budete moct uvažovat za mřížemi, spáchal jste závažný trestný čin". Když se mi to rozleželo v hlavě že je to sakra moc, ?ádal jsem opakování zkoušky a na krev, oni že na krev pojedeme, až vydržím. Když se mě pak vyptávali, vzpomněl jsem dezodorant a bylo to jasný. Obsahuje toti? m.j. alkohol. Fouknul jsem si znovu a ukázalo se 0,18 promile, dali mě podepsat dalších 5 papírů a vezli mě zpátky k autu