Právě je pon 09. čer 2025 15:05:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 722 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Stinger DSI Computer
PříspěvekNapsal: pát 08. čer 2012 20:40:18 
člen

normicek: ajaj, to zase bude mrzení s rozbíjením báboviček o národních úpravách :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 08. čer 2012 21:01:18 
štamgast

normicek píše:
A pak že to nepujde....

Jenom malý děti a rozbité hodinky nejdou ;-)

Naposledy upravil velkovevodalix dne pát 08. čer 2012 21:16:13, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 08. čer 2012 21:16:00 
štamgast

Hele, nebylo by od věci, aby tohle viděl i Sting a Teleblb na svém fóru :-D :D...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 08. čer 2012 21:31:04 
Administrátor

nepsal někde že poslední verze je 6?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 08. čer 2012 23:43:41 
je podivné, že nová verze databáze nejde stáhnout přes net a to ani u produktu, který byl v CZ zakoupen :-(

BTW: doufám, že nás normicek poinformuje o tom, kolik té práce si dal ing.Hňup CSc. a TeleBLB s tou databází.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 09. čer 2012 08:55:02 
guru

Na vedlejším fóru se konečně člověk něco dozvěděl z výhod stingeru oproti Protectoru-např to že pokud chci aktualizovat databázi stingeru tak musím buď kartu u card a nebo celý displej u DSI poslat oficiálnímu zastoupení stingru do prahy-takže pokud se budou body přidávat cca 1 za měsíc tak každý měsíc budu několik dní bez detektoru za 50tis...a v případě připojení i SL i bez laser ochrany.
Nepřijde vám tedy aktualizace Protectoru pomocí SD karty pěkně v klidu doma u pc která se sama automaticky stáhne jako přežitek?
Navíc při každé aktualizaci stingru se vám smaže pracně vytvořeny falselist-takže databázi můžete vytvářet znova-alespoň se člověk nenudí.
Při jízdě do jiného státu budu bez databáze úplně jelikož v zařízení může být jen jeden stát...
Navíc kdo neumí velmi dobře anglicky tak se s displejem a nastavením vůbec nedomluví!jelikož čeština neexistuje.
Když tak nad tím vším přemýšlím-proč já blbec mám P850cz a né tak skvělý produkt jako je stinger...asi proto,protože nejsem blbec.(nic proti normickovi-snad se toho brzo zbaví)

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 09. čer 2012 08:58:11 
VS: Krasne napsano... :rock
Holt žihadlo není pro socky a pro blbce. Co je na tom, že to budeš každý měsíc posílat, to lidi chtějí, co je na tom, že tam není čeština, to lidi chtějí, co je na tom, že budeš paŕ dní bez ochrany, to lidi chtěji... :rofl :rofl

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 09. čer 2012 09:45:13 
štamgast

snail píše:
nepsal někde že poslední verze je 6?

někde jsem slyšel, že to je 5, ale úplně jistý si tím nejsem... ale v každém případě koukal jsem se do Stingeru jednoho známého z Bratislavy (podlehl strašení K pásmem) a ten má verzi 5... Ale i tak si myslím, že Normicek celkem s těma dvěma :sex:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 09. čer 2012 10:00:28 
guru

Podle Gnipa je v5 - a to dokonce ve dvou verzích!

TrueCam A6

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 10. čer 2012 19:57:42 
jj, v5. Je ale opravdu velká hovadina, že do oficiálně zakoupeného zařízení u dovozce do ČR, nelze stáhnout aktualizaci přes internet. Na to bych se mohl v 21.století z vysoka vysrat!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. čer 2012 12:23:40 
člen

Tak mam dalsi featuru Stingeru DSI, kterou zrejme nikdo nechtel. Spotlist alarm 0kmh neboli redlight camera pod hranici speedsense - muted. Takze kdyz ma nekdo nastaveno sps treba na 50 tak o kamere na cervenou se proste nedozvi.

Navic ta jejich databaze je strasne derava, mam dalsi dve veci ktere jim tam uplne chybi a jedna je nepresna a to jsem dnes po Praze jeste moc nejezdil. Ale tajit takovej paskvil... Byt zakaznik stingeru treba z Plzne tak po par kilometrech po Praze jsem bez papiru....

Ptam se jezdil vubec nekdo pro kontrolu s tou databazi po Praze? Urcite nejezdil....

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. čer 2012 12:31:28 
Agent KGB jiste testoval za oknem!! :tmi

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. čer 2012 13:58:10 
Dyť mě ještě na autoforu odpovídal, že bych koukal, jak je ta databáze odladěná, když jsem se ptal na různá místa po Pze! Takže zase jenom kecy, lži a ve finále podvod!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. čer 2012 14:02:33 
řidič BOB píše:
Dyť mě ještě na autoforu odpovídal, že bych koukal, jak je ta databáze odladěná, když jsem se ptal na různá místa po Pze! Takže zase jenom kecy, lži a ve finále podvod!

co by jsi mohl cekat od takoveho cloveka (sediveho prodejce)? Pravdu a uprimnost urcite nnenenen... :finger

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. čer 2012 14:12:12 
popravdě jsem předpokládal, že ta odladěnost bude spočívat v projetí internetu a nepřesným opsáním souřadnic... že by to projel, v tom jsem opravdu nedoufal. Pak ale nevím, proč s tou databází dělají takové tajnosti. Kdybych byl zákoš a jel si z Brna nahrát databázi (protože jinak než nahráním u Hňupa to do zařízení nejde dostat!) a on by mi tam nahrál tenhle shit, tak mu to asi přijdu vysvětlit.
Navíc je problém, o kterém moc nemluví - a to ten, že když jedu třeba do A nebo D a chci jejich databázi, tak nahráním této databáze si CZ/SK smažu - a pozor - nejde zazálohovat!!! Takže po návratu ze zahraničí chci opět CZ/SK a tak musím znovu navštívit pana Hňupa, aby mi databázi nahrál. Opravdu velká výhoda... Proti tomu je nějaká absence displeje, případně nic neříkající vlnky na něm, úplná pohoda/jazz! :coffee

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 722 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]