Právě je pon 09. čer 2025 17:18:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 722 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 49  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Stinger DSI Computer
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 17:01:15 
štamgast

už jako ne zrovna user-friendly jsem považoval v navigaci nutnost přepnout na hranici mapu, což byly tuším tři tapnutí ....

Tenhle vojeb za ty peníze .....no třeba to časem upravěj..... :|x

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 20:25:05 
Céda píše:
Hmm.. představa že to člověk vali do D nebo SK co to dá na dálnici a pak na čáře si dá kafe a začne si hrát s databazí je .. ehm.. usměvná.

Ano, třeba včera jsem byl nucen narychlo pracovně odjet - cesta byla CZ->D->AT->IT a zpět přes AT->SK->CZ! To by byla se Stingerem fajnovka!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 21:48:02 
moderátor

řidič BOB píše:
Céda píše:
Hmm.. představa že to člověk vali do D nebo SK co to dá na dálnici a pak na čáře si dá kafe a začne si hrát s databazí je .. ehm.. usměvná.

Ano, třeba včera jsem byl nucen narychlo pracovně odjet - cesta byla CZ->D->AT->IT a zpět přes AT->SK->CZ! To by byla se Stingerem fajnovka!

Stejně musíš dělat přestávky z důvodu bezpečnosti práce a taky tankovat. Tak si to prostě jenom líp naplánuješ a tyhle technologické zastávky spojíš...... :chuckle

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 21:50:18 
...tankovat jsem musel... 4x...to je pravda :-(

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 22:50:51 
moderátor

x2005 píše:
Pro Stinger DSI vyšel nový firmware (Stinger Operating System, SOS). Vedle na "stinger-&-šedivka-foru" o tom nic nepíšou, asi je to nezajímá. ........

Tak stačilo méně než 12 hodin a vedle na "stinger-&-šedivka-foru" už o tom ví i "výhradní zastoupení pro ČR" :chuckle Jsem zvědav, až potkám někoho s Stinger DSI z oficiální distribuce, zda mu to bude fungovat správně, protože mě to ukazuje kraviny. Červená čára v logu ukazuje přechod z 2.2.20 na 2.2.26

Frekvence 34,3 se zobrazují/zobrazovaly správně. Nyní se falešňáky zobrazují jako 34,0xx nebo 35,0xx nebo 36,0xx a ramer 34,0 se zobrazuje jako 35,0xx (ovšem posun není přesně +1GHz ale o kousek víc). Pravděpodobně frekvence zobrazená na displeji se shoduje s frekvencí v logu, což v 2.2.20 nebylo (pro FP a 34,0 se na displeji ukázalo 34,999 a v logu něco okolo 34,176)

Příloha:
stinger_dsi_2220-2226-log.png
stinger_dsi_2220-2226-log.png [ 54.24 KiB | Zobrazeno 2425 krát ]

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 22:59:00 
Administrátor

Obrázek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 22:59:25 
štamgast

x2005 píše:
x2005 píše:
Pro Stinger DSI vyšel nový firmware (Stinger Operating System, SOS). Vedle na "stinger-&-šedivka-foru" o tom nic nepíšou, asi je to nezajímá. ........

Tak stačilo méně než 12 hodin a vedle na "stinger-&-šedivka-foru" už o tom ví i "výhradní zastoupení pro ČR" :chuckle Jsem zvědav, až potkám někoho s Stinger DSI z oficiální distribuce, zda mu to bude fungovat správně, protože mě to ukazuje kraviny. Červená čára v logu ukazuje přechod z 2.2.20 na 2.2.26

Frekvence 34,3 se zobrazují/zobrazovaly správně. Nyní se falešňáky zobrazují jako 34,0xx nebo 36,0xx a ramer 34,0 se zobrazuje jako 35,0xx (ovšem posun není přesně +1GHz ale o kousek víc). Pravděpodobně frekvence zobrazená na displeji se shoduje s frekvencí v logu, což v 2.2.20 nebylo (pro FP a 34,0 se na displeji ukázalo 34,999 a v logu něco okolo 34,176)

No jo, ale na "stinger-&-šedivka-foru" je vysvětleno, že musí probehnout jak úprava FW a SW, tak i HW. ;)
AntiRadary.cz píše:
...
Stinger DSI Computer:
- nesprávná hodnota frekvence 34.00 GHz při zobrazení na displeji - odstraněno úpravou HW, FW a SW v květnu 2012

Pod pojmem HW se rozumí fyzický přístroj a jeho úprava je možná jenom u přímo u výrobce, FW je řídící firmware a jeho aktualizace je možná online přes Internet nebo nahráním speciálního souboru dostupného u výrobce/distributora, SW je obslužní program v PC, např. Stinger Desktop.

LTI Marksman & Decatur SI-2

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:00:28 
slusne vyladeny pristroj, bravo! Jen houst

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:03:31 
kvůli takové samozřejmosti, jako je zobrazení správného kmitočtu, musí člověk upravovat HW, SW i FW...hlavně, že to je using friendly :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:06:49 
Administrátor

rozumím tomu správně - aby mi Stinger správně ukazoval frekvence, musím zajet do Holandska?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:07:27 
moderátor

rob3rt píše:
x2005 píše:
x2005 píše:

No jo, ale na "stinger-&-šedivka-foru" je vysvětleno, že musí probehnout jak úprava FW a SW, tak i HW. ;)

Pokud je přítomen lékař, teda chtěl jsem říct uživatel Stinger DSI z oficiální distribuce, může kontaktovat mě a já mu to naflešuju? Tedy pokud nezakoupil volitelnou příplatkovou čtečku a naflešuje si sám. Nebo pokud je vyžadována i výměna HW, tak prosím ať kontaktuje svého dodavatele, kde mu bude (předpokládám) vyměněn odpovídající HW zdarma v rámci záruky? Pokud si dobře vybavuji, tak reálný uživatel DSi tady byl jeden a ten už se dlouho neozval.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:09:42 
moderátor

snail píše:
rozumím tomu správně - aby mi Stinger správně ukazoval frekvence, musím zajet do Holandska?

Podle nově schválené místní úpravy se v Coffe-Shopech už prodává jen občanům NL, takže už ani holandský model ti nepomůže.... Navíc legenda praví, že Stinger s detekcí 34,0 dostaneš jen a pouze v oficiální distribuci v SR a ČR! Takže v NL ti už fakt nic neprodají.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:22:51 
x2005 píše:
Podle nově schválené místní úpravy se v Coffe-Shopech už prodává jen občanům NL, takže už ani holandský model ti nepomůže.... Navíc legenda praví, že Stinger s detekcí 34,0 dostaneš jen a pouze v oficiální distribuci v SR a ČR! Takže v NL ti už fakt nic neprodají.

blbost...já tam byl začátkem roku a prodají hulení i Stingera komukoliv :D
BTW: když je nutná i výměna/úprava HW, tak to pro uživatele znamená rozebrat předek, vyndat hlavu a dát tam jinou?? :think

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:23:56 
jak je videt, musi si oupit asi cely novy Stinger - jak nekdo rikal, neni to zarizeni pro socky... Bravo Gňupe... .)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 16. kvě 2012 23:26:18 
moderátor

řidič BOB píše:
x2005 píše:

blbost...já tam byl začátkem roku a prodají hulení i Stingera komukoliv :D

Soud v Nizozemsku se postavil za chystaný vládní zákaz prodeje marihuany cizincům. Opatření má platit od úterý 1.5.2012 ve třech provinciích na jihu země a od 1. ledna 2013 v celé zemi. http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-5 ... nuti-soudu

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 722 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 49  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]