Nerad do tohohle zasahuji,ale zdá se mi poslední dobou,že se tady jede dost na dvě strany. Jedna strana hledá jakoukoliv chybu a druhá se jí snaží odrazit jak to jen jde.Ale myslím si,že obě strany by si měly uvědomit,že nám jde o stejné blaho a přestat na sebe útočit.
A pokud se najde oprávněná chyba(prázdne budky,špatné směry v dtb,kamery na červenou),tak by se měla odstranit v další možné dtb.
A když se tady kdokoliv zeptá na cokoliv,tak by měl dostat relevantní odpověď a ne hned útočit a hledat v tom něco jiného.

Já jsem tady taky začínal cca před 10 měsíci a nevyznal se skoro v ničem,ale když jsem se zeptal,tak se mě každý snažil pomoct,ale dnes aby se tady člověk bál něco napsat,protože hned v tom někdo uvidí to,že se snaží špinit jeden produkt a ne,že chce pomoct s databázi.
Já mám G1 už taky přes 10 měsíců a cca 40t km,jsem s ní celkově spokojený,díky ní a dalším věcem mám pocit relativního bezpečí,samozřejmě vím,že to není dokonalý produkt(reakce na jiné AR(obzvlášt jiné G1),chybějící tlačítko MUTE,občasný FP,atd.),ale stále ani za ten cca rok jsem nenašel takhle vyrovnaný produkt s kvalitní databázi za takové peníze.