Právě je čtv 23. zář 2021 05:34:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 421 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 12. dub 2021 13:30:35 
Offline
čtenář

Registrován: pon 12. dub 2021 13:11:59
Příspěvky: 4
Máme tu novou sezónu budovatelského snažení na D1 a s ní i novou sezónu úsekových měření .... a začali jsme uplně stejně jako loni. Všechny úseky bez rozdílu na začátku zahlásí konec a nepočítají průměr. Loni to takto (ne)fungovalo skoro celý rok a začalo to pořádně fungovat, až když se uzavírky pomalu rušily. Opravdu začínám litovat, že jsem si zaplatil aktualizace.

Dále od poslední aktualizace přibyla úsekovka na 119. - 134.km

(One S BE, aktualizováno 9.4. odpoledne)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 27. dub 2021 12:43:08 
Offline
nováček

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 16
Dobrý den,

za komplikace se omlouváme, bohužel ŘSD i obce nejsou v tomto zrovna sdílné, co se týká dodaných informací. Pravděpodobně v pátek bude vypuštěna aktualizace, která bude všechny nedostatky napravovat. O jejím vydání budete informován emailem. Prosím také k přihlédnutí k tomu, že aktualizace se netýkají pouze D1, ale celé Evropské databáze.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2021 10:05:15 
Offline
čtenář

Registrován: pon 12. dub 2021 13:11:59
Příspěvky: 4
To, že v databázi nejsou všechny věci hned, plně chápu. Je to poměrně dynamická záležitost a spouští to postupně. O čem mluvím, je situace, kdy o dané úsekovce evidentně víte, víte kde začíná a kde končí, jenom to v databázi máte špatně (asi obráceně??) a nefunguje to. A tahle situace trvala loni skoro celý rok.
Příští týden jedu tento úžasný úsek opět, tak pak můžu podat zprávu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 06. kvě 2021 15:20:12 
Offline
čtenář

Registrován: pon 12. dub 2021 13:11:59
Příspěvky: 4
Dnes přícházím s pochvalou. Všechny úseky fungují, hlásí, měří a jsou tam všechny. Jeden dokonce navíc :-D Mezi 81. a 91. už zrušili měření a postupně ruší i uzavírku. Snad už nadobro.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 14. kvě 2021 10:18:21 
Offline
čtenář

Registrován: pon 12. dub 2021 13:11:59
Příspěvky: 4
Dnes jdu s pochvalou. Všechny úseky fungují, všechny tam jsou a dokonce jeden navíc :-D Na 81.-91. měření nebylo, když jsem projížděl a i uzavírka byla jenom na části. Připadlo mi, že to postupně uklízejí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 24. kvě 2021 09:49:17 
Offline
čtenář

Registrován: pon 24. kvě 2021 09:45:00
Příspěvky: 1
měl bych dotaz ohledně vylepšení hlašení jako je u protektoru.


neplánujete vylepšení genevo pro 2, aby hlásilo např. průměrnou rychlost v úsekovém měření jako je tomu u protektoru?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 24. čer 2021 21:32:35 
Offline
nováček

Registrován: stř 30. kvě 2012 10:06:31
Příspěvky: 83
Bydliště: Liberec
Ahoj, v Liberci to od poslední červnové aktualizace hlásí radar na průtahu Libercem směr Praha před tunelem. "Měření rychlosti" tam už je 20 let, dosud to jen blikalo na ty, kteří jeli více než 70. Změnilo se něco a budou se vybírat pokuty? Protože dosud odtamtud pokuty určitě nechodily.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 25. čer 2021 12:24:31 
Offline
nováček

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 16
Dobrý den,

radar je připraven pro měření na ostrý provoz. Bohužel se nám nedaří zjistit, zda je opravdu funkční nebo ne, protože se k nám dostávají data z více zdrojů, kdy někteří tvrdí, že měří a pokuty z něj již chodí, nekteří nám tvrdí, že se na ostrý provoz připravoval minulý měsíc, a jiní, že se jedná pouze o kontrolní radar, který je zapnutý v případě, že se rychlost často přerušuje. Radar jsme dali do databáze právě z důvodu, že si nejsme jistí, aby byli řidiči chránění (vždy je lepší mít jedno hlášení navíc a nedostat pokutu, než nebýt varován vůbec). V případě, že se dozvíme, že radar nebude sloužit pro výběr pokut, odstraníme jej.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 12. črc 2021 09:24:14 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 389
Existuje nějaký důvod proč po poslední aktualizaci již není hlášení v Praze na Rozvadovské spojce směrem do centra?

Jak Protector tak Genevo...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 14. črc 2021 09:35:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. črc 2012 13:05:29
Příspěvky: 2866
Situaci prověříme a dáme co nejdříve info

_________________
950MCZAL4 + Genevo MAX
DOD LS370W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 14. črc 2021 09:37:44 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. říj 2012 20:23:52
Příspěvky: 14
V Chomoutově u Olomouce (https://mapy.cz/s/fonavomolo) se mi zdá, že Genevo hlásí stacionár, ale řekl bych, že je tam úsekovka


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 23. črc 2021 16:10:05 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 389
Směrem z centra na Rozvadovské spojce hlásí detektor jen stacionár a ne úsek...

A nový úsek na silnici číslo 3 v posledním stoupáním pruhu před Benešovem také není v hlášení.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 26. črc 2021 16:34:35 
Offline
nováček

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 16
miraD píše:
V Chomoutově u Olomouce (https://mapy.cz/s/fonavomolo) se mi zdá, že Genevo hlásí stacionár, ale řekl bych, že je tam úsekovka


Dobrý den, v Chomoutově je opravdu nový úsek. Původně zde byl stacionární radar, ten je pravděpodobně demontovaný. Děkujeme za zpětnou vazbu.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 26. črc 2021 16:38:37 
Offline
nováček

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 16
OziToretto píše:
Směrem z centra na Rozvadovské spojce hlásí detektor jen stacionár a ne úsek...

A nový úsek na silnici číslo 3 v posledním stoupáním pruhu před Benešovem také není v hlášení.


Dobrý den,

prověřoval jsem Rozvadovskou spojku a nenalezl žádný problém. Prosím zkuste opětovně aktualizovat, snad se chyba vyřeší, kdyby ne, jsem Vám k dispozici.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2021 09:16:19 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1598
Bydliště: Bezdomovec
Takze rozvadovska je jen stacionar na zacatku smerem ven a smerem do mesta nic?

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 421 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz