Právě je pát 30. říj 2020 00:38:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 404 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 09. čer 2020 12:45:37 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 380
Před dnešní cestou jsem updatoval DB (včera přišel mail na Protektor) a stále nefungujeme...

Směr Brno - Praha
1. úsek (u VelMezu) nahlásí správně začátek a po 50 metrech úsek ukončí
2. úsek (Měřín) nehlásí vůbec

i hloupý Waze ma segmenty v pořádku... :|x


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 10. čer 2020 10:18:30 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 380
včera večer otestován směr Praha - Brno a výsledek nic moc...

D1 je jedna velká tragédie co se týče GPS, ani jeden úsek není v pořádku :nech

1. úsek - nahlásí začátek a hned konec, neměří průměr
2. úsek 56km - na začátku nahlásí konec, neměří průměr
3. úsek 80km (úsek od 90km-cca 106km) - na začátku nahlásí konec, neměří průměr
4. úsek Měřín - na začátku nahlásí konec, neměří průměr
5. úsek VelMez - na začátku nahlásí konec, neměří průměr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. čer 2020 10:12:47 
Offline
čtenář

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 8
Dobrý den,

všechny úseky,jsou po poslední aktualizaci být na D1 v pořádku. Prosím, aktualizujte své zařízení na nejnovější verzi databáze, vše bude hlásit jak má. Omlouváme se za nepříjemnosti.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 18. čer 2020 14:48:39 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 380
Díky za informaci, otestuji to v příštím týdnu a dám vědět...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 25. čer 2020 09:46:37 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 380
Dneska cesta do Brna, radary s výjimkou prvního u Průhonic hlásí Genevo všechny, ale hned po vjetí do úseku je hlášení ukončeno bez průměrné rychlosti.
Protector má hlášení v pořádku, s výjimkou prvního radaru.

Edit: cestou zpet jsem si vsiml, ze Genevo nehlasi zacatek, ale zobrazi ho jen na displej a ukonceni hned po vjeti do useku signalizuje zvukem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 03. črc 2020 09:50:38 
Offline
člen

Registrován: pát 08. srp 2014 15:02:40
Příspěvky: 380
Genevo na D1 stale nefunguje - jediný úsek, který není špatně jsou Průhonice přidané po včerejší aktualizaci.

Ostatní úseky jsou stále špatně, PII je nahlásí v pořádku a drží celý úsek, Genevo nehlásí začátek, i když na displeji je zobrazuje dopředu a ve chvilce kdy se do úseku vjede zahraje konec a přestane zobrazovat průměr.
Video ze včera jak to vypadá na začátku zúžení:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2020 09:53:26 
Offline
čtenář

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 8
Dobrý den, při konverzi databáze se objevil problém, který se projevil až nyní. Prosím aktualizujte své zařízení ještě jednou, problém bude vyřešen.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 19. črc 2020 17:08:06 
Offline
čekatel

Registrován: čtv 22. srp 2013 13:40:31
Příspěvky: 125
V Chotěboři i po nahrání poslední aktualizace 1.7. do Geneva to stále hlásí úsekovku v Herrmannově ulici, která tam již není. Prosím o smazání


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 20. črc 2020 11:32:23 
Offline
čtenář

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 8
Dobrý den,

Chotěboř ulice Herrmannova byla vymazána v některé z minulých aktualizací. Měření je aktivní pouze v ulici Havlíčkova. Pokud Vám detektor hlásí Herrmannovu ulici doporučuji provést update zařízení.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 20. črc 2020 13:44:20 
Offline
čekatel

Registrován: čtv 22. srp 2013 13:40:31
Příspěvky: 125
Právě, že jsem aktualizaci udělal. Ovšem detektor to stále hlásí. Asi je ve stařičkém G1 něco špatně :?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2020 13:06:13 
Offline
nováček

Registrován: sob 21. dub 2012 18:54:28
Příspěvky: 18
V sobotu jsem zaktualizoval Genevo. Po aktualizaci mi nehlásí např. v Praze na Jižní spojce úsekovky (oba směry), na Modřanské MOR plus úsekovku, zmizela hlášení o častých měřeních (např. na Průmyslové či v Broumarské. Chyba v databázi nebo mám zkusit aktualizovat znovu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 21. srp 2020 13:51:25 
Offline
čtenář

Registrován: úte 10. bře 2020 16:50:34
Příspěvky: 8
Dobrý den,
GENEVO ONE S BE a starší momentálně mobilní hlídky nehlásí, je to z důvodu problémů s D1, která nám dělá trochu potíže. V další aktualizaci by se měly vrátit zpět. Díky všem za zpětnou vazbu.

_________________
____________________________
Kovářova kobyla chodí bosa...:-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 26. srp 2020 09:18:53 
Offline
nováček

Registrován: čtv 21. bře 2013 14:14:40
Příspěvky: 21
D1 úsekovka v obou směrech na cca 168 - 177 km hlásí měření, ale limit je nastaven na 50 místo 80.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 19. zář 2020 20:58:03 
Offline
čtenář

Registrován: ned 01. bře 2015 01:35:56
Příspěvky: 2
I po aktualizaci 10.9 hlásí MAX na D1 směrem z Brna do Prahy úsekové měření, které končí před odbočkou na Domašov, začátek jsem nechytl
Žádné měření ani zúžení tam není.


Sent from my iPad using Tapatalk


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 404 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz