Avenger1 píše:
tak ja som bol zase cez vikend v CZ, a mozem povedat ze som predbiehal jedna radost. Agresivna jazda to isti. Sorry, ale v CZ seci jazdia jak posrati, 50kmh ci co, proste pomaly jak neviem kde a pritom auta na to maju dobre. Isiel som z Blavy do Rymarova, za olomoucom, ale okrem jedneho audi na dialnici ma nikto ani len nepredbiehal.
Co sa tyka radii, v CZ to je shit. Radio Impuls raz za hodinu povie kde su 3 kontroly, a to je tak vsetko. Na 10 milionovy stat s X rozlohou to je malo.
Btw ohladne info v SK, pre tych co chccu pocuvat:
V SK mas spravy najlepsie a najdetailnejsie na radiu express. Tam su vzdy po zacati novej hodiny a pol hodine. Pr.: 15:02, 15:30, 16:02, 16:30 atd.
Radio twist to ma tiez po pol hodine, ale aby sa nekrylo s Expresom, tak je to pred tymito casmi, cize 14:58, 15:28, 15:58, 16:28 atd.
Funradio to ma zase v casoch 14:15, 14:45, 15:15, 15:45 atd ...
Zajímalo po mě, jak by uživatel s nadhledem zhodnotil jízdy styl na SK silnicích s ročním odstupem

Jinak je fakt, že dopravní info Expresu a Impulsu se nedá vůbec srovnávat a to mám pocit, že impuls má v ČR dopravní info asi nejobsáhlejší..