Tak SK asi bez problému

Pha-BA-ZH v pohodě, ZH-Košice a zpět jsem potkal 2x laser, ale ani jednou mě neměřili a 1x Ka, který bralo protisměr. Dnes ZH-BA-Pha jsem zachytil na dálnici před BA lehký Ka, ale asi FP nebo něco v protisměru, protože jsem široko daleko nic podezřelého neviděl.
Nejvíc se ale Protector vytáhnul před hranicema, kde po mně velmi ostře pálili laserem

Při vjezdu na poslední delší rovinku před hranicemi jsem měl nájezdovou rychlost cca 230 (krásně prázdná dálnice) a najednou se ozval laser alert

Brzdil jdsem i očima, ale dálnice v tom místě nebyla rovná, tak to se mnou docela házelo a zadek byl dost nervózní, ale během těch automatických 4s jsem ubrzdil na nějakých 110. Pak jsem se ještě cca dalších 5s přibližoval k hlídce a bral jsem za samozřejmý, že si mě zastaví, protože to muselo být hodně nápadný

K mému překvapení mě ale nezastavili a místo toho začal ten jeden policajt, co obsluhoval radar něco řvát na toho druhýho a začal do něj strkat

) Škoda, že nemám kameru

Asi mu vysvětloval, že kdyby mu do toho nekecal, tak mě změřil

)
Každopádně vítězný úsměv mi vydržel asi jen 5km, pač pak jsem na nějakým mostě v lehce nižší rychlosti vymetl nějakou slušnou díru a hledal jsem nejbližší benzínku, abych zkoukl disk... To jsem si uvědomil, že jsem už zpátky v ČR a o SK dálnicích se už můžu nechat jen zdát..