Právě je čtv 26. lis 2020 19:52:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26. říj 2006 23:48:00 
kolik falešných poplachů má? s tou nastavenou vy??í citlivostí ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26. říj 2006 23:58:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 26. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 26
Jen dnes, jak jsem psal 1 tancici dum, 2 Zlicin (kamera s vysilacem), 3 u me u baraku (WiFi - asi).
Ale jinak ruzne kamery na krizovatkach - ticho po pesine.
Jo a jeste jsem mel vcera po dalnici z letiste Ruzyne jak se prijizdi na odbocku na Plzenskou dalnici a delaji tam ty rampy na kamiony na myto, nikde nic, a poplach tam, i zpet.

_________________
V1 v1.8 POP2, fw3.856


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. říj 2006 00:47:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
U tančícího domu moje V1 ani nepípne. Co se týká displeje, tak čísla nesleduju, ale V1 umí počítat radary až do 255 :-)

Pokud V1 poprvé pípne, doporučuju brzdit, protože ta frekvence pípání je sice pomalá, nicméně spolehlivá.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. říj 2006 08:10:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 26. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 26
Josef: Jakou mas nastavenou citlivost ? Normalni,nebo vyssi?

_________________
V1 v1.8 POP2, fw3.856


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. říj 2006 08:14:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Citlivost se u V1 nenastavuje, je to jen nastavení citlivosti zobrazení poplachového signálu (signal-strenght meter) a nemá vliv na citlivost pásma Ka.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. říj 2006 10:50:00 
kdyžto není v nastavení, co takhle FW ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. říj 2006 15:14:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 26. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 26
Mam presne tu samou jak Josef. Koupeno v US pred 2 tydny, 3dny tady.

_________________
V1 v1.8 POP2, fw3.856


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 10:23:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
b píše:
kdyz mi ukazuje display jednicku (1), je to sila signalu, anebo pocet radaru?


Číslo na displeji je počet zachycených zdrojů signálu. Intenzita jsou ty "tečky" dole vodorovně. http://www.valentine1.com/demo/demo1.asp

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 11:23:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Tomu počtu zachycených zdrojů signálu moc nerozumím, protože takový údaj mi je k ničemu a ukazuje jenom počet odrazů jediného radaru např. ve zlíchovském tunelu ukazuje 4.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 11:56:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Josef píše:
Tomu počtu zachycených zdrojů signálu moc nerozumím, protože takový údaj mi je k ničemu a ukazuje jenom počet odrazů jediného radaru např. ve zlíchovském tunelu ukazuje 4.


No je to tak trochu marketing. Praktické využití (dle výrobce) je popsáno tady
http://www.valentine1.com/demo/demo3.asp
http://www.valentine1.com/demo/demo4.asp

Já osobně preferuji stále zobrazenou frekvenci jako má 965CZ. Podle toho určím lépe zda je poplach pravý nebo falešný.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 12:43:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Já raději hned brzdím, protože v tomto případě je doslova "každá sekunda drahá" :D

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz