Právě je pát 27. lis 2020 13:34:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: slabá citlivos?
PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2007 19:07:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
Dnes som po prvý krát natrafil na radar. Merali ?tátni policajti na bielej Fabii. Aký ale bol môj ?ok, keď V1 ani nemukol. Otočil som sa, a ani v protismere nič. Tak som vypol euro mód a detekcia sa objavila. Neviem, či to bola náhoda, a zrovna zapli radar, ale V1 začal signalizova?. Na odjazde až v lúči, proti asi 80m. Skúsil som znova euro mód. Medzitým sa policajti premiestnili na rovný úsek a merali inde. V1 signalizoval aj v Euro móde, na odjazde cca 50-60m, proti radaru asi 150-200m. Nie je to najhoršie, ale čakal som viac. Experimentoval som ďalej. Postavil som sa na parkovisko asi 100m od radaru - proti lúču. Keď som natočil V1 predným čidlom, signál bol na 3 ledky, ale keď som ho natočil zadným čidlom, bol na 4. To ma dos? prekvapilo, že predné čidlo je menej citlivé. Všetko som natočil, ale iba na mobil v mizernej kvalite. Prosím admina, nech mi dá návod na súkr. správu, ako videá posla?.

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: slabá citlivos?
PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2007 20:37:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 24. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 61
Bydliště: Brno
sarkan píše:
Dnes som po prvý krát natrafil na radar. Merali ?tátni policajti na bielej Fabii. Aký ale bol môj ?ok, keď V1 ani nemukol. Otočil som sa, a ani v protismere nič. Tak som vypol euro mód a detekcia sa objavila. Neviem, či to bola náhoda, a zrovna zapli radar, ale V1 začal signalizova?. Na odjazde až v lúči, proti asi 80m. Skúsil som znova euro mód. Medzitým sa policajti premiestnili na rovný úsek a merali inde. V1 signalizoval aj v Euro móde, na odjazde cca 50-60m, proti radaru asi 150-200m. Nie je to najhoršie, ale čakal som viac. Experimentoval som ďalej. Postavil som sa na parkovisko asi 100m od radaru - proti lúču. Keď som natočil V1 predným čidlom, signál bol na 3 ledky, ale keď som ho natočil zadným čidlom, bol na 4. To ma dos? prekvapilo, že predné čidlo je menej citlivé. Všetko som natočil, ale iba na mobil v mizernej kvalite. Prosím admina, nech mi dá návod na súkr. správu, ako videá posla?.


Má? taky jako Gabriel na vedlejším vláknu verzi 3.861? Vypadá to, že oproti 3.858 u této verze zmizely všechny falešné poplachy, ale podle toho jak to oba popisujete, tak zároveň zmizela i super citlivost.

Robert: má? je skladem (3.861) a nezkoužels to porovnat?

_________________
Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2007 20:46:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Nejlépe je videa umístit někam na web a dát odkaz, popřípadě je umístit na www.youtube.com (registrace nutná).

Co se týká citlivosti V1, ž si stěžoval i jiný uživatel ale u verze 3.858, že by tam něco upravili? On pak dodatečně přižel na to, že má pokovená skla a v jiném autě V1 fungoval v pohodě. Ovšem záhada je, že s pokovenými okny byl Bel citlivější ne? V1, to nechápu.

Verze 3.851 co mám já, je citlivá a opravdu výrazně víc ne? Bel.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2007 21:58:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 30
Bydliště: Praha
Nemam pokoveny skla, ani vyhrivany predni. Kazdopadne s detekci toho stacionaru jsem byl velmi spokojeny, s tou felckou uz to bylo slabsi, ale nic co by mi vylozene vadilo. Mel jsem mozna vyzkouset zmenit umisteni smerem dolu na skle jestli by to cmuchalo lepe v ty kolone aut, ktera se sinula kolem ...

Dalsi vec na kterou se chci zeptat (asi predevsim Prazskych ridicu): Nespousti se vam laser alert na takovych malych krabickach co byvaj pred svetlama (asi detekujou prujezd a v noci samy spinaj zelenou)? Lze si na nich vsimnout malyho okynka s diodama. Dela to mne i kamaradovi s 3.858.

_________________
ValentineOne 1.8, fw v. 3.861, EuroMode ON, KaFalseAlarmGuard OFF, Ramer-saves: 0

V plánu: LaserInterceptor ... ž aby to bylo!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25. bře 2007 23:20:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
V1 občas detekují IR přisvícení (spolehlivě v noci na 5 května P5) a občas na P5, před zlíchovským tunelem, zaleží na umístění detektoru.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 08:01:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Gabriel píše:
Nespousti se vam laser alert na takovych malych krabickach co byvaj pred svetlama (asi detekujou prujezd a v noci samy spinaj zelenou)? Lze si na nich vsimnout malyho okynka s diodama. Dela to mne i kamaradovi s 3.858.


U V1 tyhle krabičky sporadicky laser alert dělají. Naposledy jsem to "chytil" na Proseku.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 15:51:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
No ja pokovené okná nemám a skúžal som to aj na priamo cez otvorené okno. Bez rozdielu. Firmware mám 3.858. Faložné poplachy ž nejaké boli, na IR diody to spú??a laser alert, tak som ho vypol. Citlivos? bola lepšia na slnečnej clone. Každopádne detekcia je ďaleko slabžia ako na fotkách, ktoré sa tu dajú nájs?. Asi som mal ís? do toho Belu, V1 ma sklamal. Keď nažetrím, kúpim rovno 975.

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 16:23:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
Vymením môj Valentine fw 3.858 za za fw. 3.851 :D

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 16:47:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Výrobce by měl zdarma nahrát jiný firmware, takže jde jenom o požtovné.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 16:59:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
sarkan píše:
Vymením môj Valentine fw 3.858 za za fw. 3.851 :D


Neházel bych pro jeden radar V1 do kože. Ten radar mohl být třeba špatně naladěný, policajti s ním něco "kutili" nebo nějaká jiná anomálie. Měl jsem postupně půjčený 1ks v3.856 a 4ks v3.858. Nepozoroval jsem žádný rozdíl v citlivosti při testech na staionárech, radarech nebo cedulích. Může být i vadný kus.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 17:22:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
Mimochodom, písal som Mikeovi, či sú rozdiely v citlivosti medzi týmito firmware. Tak čakám na odpoveď.

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 19:47:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 30
Bydliště: Praha
Chci jeste dodat k tomu memu testu na stacionaru na Evropsky. Mel jsem prakticky totznou detekci jako Josef v tomto testu:

http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?p=2423&sid=49cb9a3976d5fd59891a49e69f1bdb09

Konkretne tento obrazek:




... tak by to snad nemuselo byt s tou citlivosti tak zly ... dneska si asi zajedu na vylet do Zlichovskyho tunelu ...

_________________
ValentineOne 1.8, fw v. 3.861, EuroMode ON, KaFalseAlarmGuard OFF, Ramer-saves: 0

V plánu: LaserInterceptor ... ž aby to bylo!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 20:33:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Taky u Fabie mohla být vertikální polarizace, to chtělo zkusit natočit V1.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26. bře 2007 21:34:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 30
Bydliště: Praha
Tak jsem zpatky z vyletu s nasledujicim: Detekce ve Zlichovskym tunelu nebyla spatna, obzvlast ve smeru z centra prakticky identicka jako na Josefove videu. Ve smeru do centra uz to bylo o poznani slabsi, ale pokud by na to prislo, ubrzdit by se to dalo. Co je ale NEJVETSI prekvapko je to, ze NEMAM zadny falesny poplach u Tanciciho domu. Je to docela divny, ale je to tak. Jen dodam, ze nastaveni mam podle zdejsiho navodu od Josefa. Chtel bych jeste nekde potkat ty prasata bradavicnaty, abych mohl vynest verdikt ...

EDIT: Ted jsem si jeste procital vlakno "Euro mode ano ci ne" a dospel jsem k zaveru, ze musim vyzkouset vypnout Guard Ka pasma. Fakt jsem doposud nemel JEDINY falesny poplach, tak bych si docela i nejaky pral :))

_________________
ValentineOne 1.8, fw v. 3.861, EuroMode ON, KaFalseAlarmGuard OFF, Ramer-saves: 0

V plánu: LaserInterceptor ... ž aby to bylo!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27. bře 2007 09:38:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Gabriel píše:
Co je ale NEJVETSI prekvapko je to, ze NEMAM zadny falesny poplach u Tanciciho domu. Fakt jsem doposud nemel JEDINY falesny poplach, tak bych si docela i nejaky pral :))


Zkus vyjet z Letenskýho tunelu a odbočit doleva směr nábřeží kapitána Jarože. Tam mám s V1 falešný poplach vždy. Loc: 50°5'43.55"N,14°25'36.91"E

Případně Magistála od Bulhara k Hlavnímu nádraží. Loc: 50°5'3.89"N,14°26'8"E

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz