Právě je stř 23. zář 2020 09:29:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31. kvě 2007 23:42:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
zřejmě ne když V1 nemá ukazetel frekvence. Jedině dopisem na PČR, aby nám to poslali.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 08:37:00 
Offline
nováček

Registrován: pon 04. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 37
proboha proc me tady Josef smazal, je to normalni?!!!

Jen jsem se zeptal, zda ho napadlo prepnout to do nonEURO modu, coz je otazka asi 12 sekund? Pak bel mit nemusis.

Ja se vzdycky dotku neopatrnou formulaci necoiho ega a dotycnej je na me napeneny... Neni to zbytecne, jOSEF?

_________________
TyTN + vag CAN a OBD2 CAN diagnostika, TomTom 6, MyGuide 2006, GPS Nokia LD-3W

www.antiradary.biz velkoobchodní prodej


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 10:25:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
vpe píše:
proboha proc me tady Josef smazal, je to normalni?!!!

Jen jsem se zeptal, zda ho napadlo prepnout to do nonEURO modu, coz je otazka asi 12 sekund? Pak bel mit nemusis.

Ja se vzdycky dotku neopatrnou formulaci necoiho ega a dotycnej je na me napeneny... Neni to zbytecne, jOSEF?


Pokud si přečte? můj úvodní příspěvek, pak ti bude zcela jasné proč jsem nepřepnul do Euro modu a nemusí? klást zbytečné otázky ;)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 11:35:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
Zdravím ! Tohle se mi kdysi stalo u Bel950 , reagoval stražně pozdě , jak ve směru tak v protisměru , závada byla v detektoru , chyba v oscilátoru I. stupně , díky tomu odežlo X pásmo , po opravě se rapidně zvýžila citlivost (ale i falešné poplachy) . Ale i tak je divné že ani nepíp . Pokud je to tak a radar byl 100% zaplý , pak to celkem zpochybnuje funkčnost V1 .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 11:57:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Detektor funguje na ostatních radarech naprosto v pořádku, takže si myslím, že bylo pásmo radaru posunuto mimo toleranci 34,0 GHz. Bohužel zatím nemáme test, který by ukázal skutečný rozsah V1 v Euro mode, chtělo by to někde sehnat laditelný generátor 34-35GHz a vyzkoužet to.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 12:06:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Laditelný generátor u takto vysokého kmitočtu asi neseženeme, je to technicky tak náročné, že by jsme s tím museli do NASA a vývoj by stál několik milionů.

Snad postačí informace od Valentine One research: "With 'Euro Mode' enabled, X band is deleted. We cover K band and Ka from about 33.70 to 34.65 GHz".

Pokud je to pravda, pak je Euro Ka pásmo tak ?iroké, že není možné, aby byl radar trochu mimo toleranci, pak je chyba jinde (?e by vertikální polarizace byla ten problém?)

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 12:14:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
To aby jsi používal dva detektory . Ale u belu za tu dobu co ho používám se mi toto nestalo , jen jednou v X pásmu v HR , jel jsem přímo proti radaru a ani nepíp a to když byl funkčí tak X detekoval na kilometr (doslova možná i víc). O V1 pořád uvažuju , ž ten nový firmware mně trochu odradil a teď tohle . Je vidět že staré detektory není třeba zahazovat , ale nechat si je v záloze .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 20:50:00 
Offline
nováček

Registrován: pon 04. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 37
Robert píše:
Laditelný generátor u takto vysokého kmitočtu asi neseženeme, je to technicky tak náročné, že by jsme s tím museli do NASA a vývoj by stál několik milionů.

Snad postačí informace od Valentine One research: "With 'Euro Mode' enabled, X band is deleted. We cover K band and Ka from about 33.70 to 34.65 GHz".

Pokud je to pravda, pak je Euro Ka pásmo tak ?iroké, že není možné, aby byl radar trochu mimo toleranci, pak je chyba jinde (?e by vertikální polarizace byla ten problém?)


Zda se, ze tomu rozumis, zrejme jsi videl ten imitator, alespon kdyz jsi o nem tak zasvecene se mnou hovoril :-)

Ale domnivam se, ze laditelny generator + zdvojovac, na tuhle frekvenci, lze koupit odhadem za 150 000 Kc (pouzity). Jestli na to mas, mohu se pokusit sehnat.

http://www.antiradary.net/forum_diskuse/viewtopic.php?pid=185

Frekvenci 34,7 GHz by to v Euro skutecne brat nemelo. Zjistete si, na ktere Euro radary se vyrobce zameruje a svitne vam. Anebo call to Mike.

Proc to Josef cenzuruje nevim, ani proc to nevyzkousel, mozna kvuli erupcim.

_________________
TyTN + vag CAN a OBD2 CAN diagnostika, TomTom 6, MyGuide 2006, GPS Nokia LD-3W

www.antiradary.biz velkoobchodní prodej


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01. čer 2007 23:37:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
:off: - není k tématu

Ačkoli něco podoného bylo z mého podpisu adminem smazáno opakuji:

VPE: Pokud má? nějakou čest, respektuj prosím mé přání: Nereaguj na mé příspěvky, nepokládej mi otázky, dělej prosím, že neexistuju. Nejsem člověk, který si extra vybírá s kým má smysl diskutovat atd, ale tovje chování překračuje hranice služnosti.

Administrátory ?ádám, aby skutečně zauvazovali o trvalém banu. V opačném případě jeden obecně velmi neoblíbený uživatel svými příspěvky otráví většinu stálých členů tohoto fóra. Vzpomeňte si na fórum na autorevue a nečekejte, není na co.

Uživatelé fóra: Máte-li nějaký dotaz, napište mi přez SZ. Do doby, ne? se stávající situace vyřeží, nebudu zde na fóru publikovat příspěvky, u kterých by byla vysoká pravděpodobnost zneužití uživatelem VPE. Tím by naprosto ztratily původní účel a na tom nemám opravdu žádný zájem.

Děkuji za pochopení.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02. čer 2007 12:39:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
Zdravím , ono je celkem jedno jestli mně změří rozladěným nebo nerozladěným radarem . Já jim to těžko dokážu , to chce asi nějaké spolehlivější řežení .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02. čer 2007 15:56:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
Antiradary BEL píše:
PS: Kdo si tipne, kde je ten generator dnes? ;) :D

Fajn, tak jaky je rozsah euro modu u Valentine1?


Jinak pokud chcete informativni (t.j. ne zcela presne stabilni apod.) oscilator a nevadi vam, ze by to byla az 3ti harmonicka, tak k tomu vam staci treba BEL Express 925 (snad si nepletu typ, proste ten s Motorolackym prijimacem MC13145). Ten ma zakladni oscilator na 11.5GHz+-0.5GHz, 3ti harmonicka je pak 33-36GHz. Samozrejme to vyzaduje upravu firmware.

To jen tak zminuji ten milionovy vyvoj ... :D

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz