Právě je úte 29. zář 2020 02:35:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vypnutie a zapnutie V1 startom auta.
PříspěvekNapsal: pon 04. čer 2007 00:16:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 22
Ahojte. V navode na V1 som sa docital ze je nutne zapinat a vypinat V1 priamo vypinacom, resp nenenchat V1 zapnutu pocas startovania (kvoli vykyvomnapatia). Preto by som sa chcel spytat ake mate s tym skusenosti, hlavne ked nemate V1 v dosahu z miesta vodica. Resp zakrytu v hlavovej opierke atd.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04. čer 2007 09:19:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Mám V1 zapojen na světýlko, startuju při zapnutém detektoru (respektive detektor vůbec nevypínám), zapojení mám bez pojistky a nikdy se mi nestalo, že by vznikl nějaký problém... Samozřejmě dodrzovat návod výrobce není na ?kodu...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04. čer 2007 12:23:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 22
to ragamix: dakujem

to robert: a utiahne ti pri starotvani aj detektor, alebo ten sa tiez restartuje? Mne na O2 sa restartoval pri startovani.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04. čer 2007 12:35:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Já mám V1 taky pevně připojen a vždy se restartuje při startování.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04. čer 2007 17:08:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Restartuje...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2007 13:00:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Lepší zapínání detektoru lze vyřežit např. tak, že se detektor zapne až po zapnutí světel (ideální, kde je nainstalován zpožďovač sepnutí)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2007 17:33:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 03. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 22
Taky oneskorovac je celkom dobra vec. Neviete nahodou kde by sa dal zohnat a kolko stoji?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2007 18:43:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Taky bych jeden potřeboval pro 975CZ...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2007 20:09:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 71
Bydliště: Policejní stát
Dalo by se použít třeba toto?

http://www.jweb.cz/univerzalni%20casovac.html

http://www.conrad.cz/zpozdovaci-spinac+dp46179/

_________________
Target 550 Euro
Nokia N82 s TomTom 6 a Poi
SMS s radary a Radio


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05. čer 2007 21:10:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: ned 10. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 681
Bydliště: Praha
Rullez píše:


Pouzit se to da, ale podle me to je zcela zbytecne. Jiste nebezpeci je v pripade, ze by to bylo pripojeno i behem startovani. To ale vetsinou neni.

_________________
Kombinované Ochranné Zařízení KOZA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06. čer 2007 12:14:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř 18. dub 2007 00:00:00
Příspěvky: 16
Bydliště: Humenné,SK.
Neako som tomu neporozumel o tom režtartovaní. Dufam ze ked ho mam zapnuty a nastartujem, tak mi normalne nabehne ,ale nastavenia sa nehodia do vyrobneho nastavenia? t.j. že sa zruží co mam v nom nastavene to "u" na SR a CZ, alebo ako to je. Dufam že ma hned niekto tu nesfukne za moju nevedomost. Mam ho asi mesiac ale s nastavenim som sa este nehral. VDAKA.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06. čer 2007 13:03:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Při zapnutém detektoru a nastartování vozidla se nestane nic jiného, ne? se na chvíli vypne a zapne detektor, k žádnému restartu ve smyslu Windows nedojde, zařízení zůstává vždy v nastaveném režimu, jaký si uživatel zvolil.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz