Právě je pon 21. zář 2020 10:55:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 14:13:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Upgrade se bohužel musí posílat do USA, nicméně 1x za 2 roky se to dá přežít a pořád to vyjde levněji ne? kupovat nový detektor. Některý upgrade se toti? netýká jenom změn SW ale i HW.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 15:32:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Jsem na detektor zvyklý, jezdím s ním 6-tý rok, ale v Praze stejně na 99% míst jezdím +/- podle značek, na dálnici 130-135 a tak jezdím o něco rychleji ve vesnicích, kde to jde. Suma sumárum detektory mám na hraní a bez něho se celkem obejdu 8)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 15:45:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Ice: Otázka je, zda vůbec zaslání na upgrade FW bude možné. Já jsem zadal http://www.valentine1.com/upgrades/ výrobní číslo detektrou s verzí 3.851 a řeklo mi to [i]"Upgrade Recommendation: You already have our best."[/i]

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. říj 2006 20:00:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Podmínku mít vždy nejnovější FW nelze splnit, protože každý měsíc je nová verze označovaná nyní řadou 3.8xx. Jsou tzv. zlomové verze označované 1.7, 1.8 atd. které je určitě dobré upgradovat (nyní 1.8 POP2), nicméně není to podmínka pokud detektor funguje správně. Určitě stojí za to využít upgrade zdarma v záruční době.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. pro 2006 23:37:00 
Offline
čtenář

Registrován: stř 29. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 6
Josef píše:
Podmínku mít vždy nejnovější FW nelze splnit, protože každý měsíc je nová verze označovaná nyní řadou 3.8xx. Jsou tzv. zlomové verze označované 1.7, 1.8 atd. které je určitě dobré upgradovat (nyní 1.8 POP2), nicméně není to podmínka pokud detektor funguje správně. Určitě stojí za to využít upgrade zdarma v záruční době.

Chápu to dobře, že V1 1.8 POP1 nemá EURO mod?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. pro 2006 23:55:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Badus píše:
Josef píše:
Podmínku mít vždy nejnovější FW nelze splnit, protože každý měsíc je nová verze označovaná nyní řadou 3.8xx. Jsou tzv. zlomové verze označované 1.7, 1.8 atd. které je určitě dobré upgradovat (nyní 1.8 POP2), nicméně není to podmínka pokud detektor funguje správně. Určitě stojí za to využít upgrade zdarma v záruční době.

Chápu to dobře, že V1 1.8 POP1 nemá EURO mod?


Tabulka funkcí pro jednotlivé verze (včetně návodu jak zjistit verzi firmware) je tady:

http://www.valentine1.com/lab/MikesLabRpt3.asp

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: V1 a FW
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 06:35:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Já mám V1 fw 3.826 a vůbec to nefunguje.Dnes jsem ji ještě naposledy zkoužel a dožla mi trpělivost.Vracím ji.Mohl by mi někdo poradit proč to nejede???Díky moc :|x

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: V1
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 09:20:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
Josef píše:
Podmínku mít vždy nejnovější FW nelze splnit, protože každý měsíc je nová verze označovaná nyní řadou 3.8xx. Jsou tzv. zlomové verze označované 1.7, 1.8 atd. které je určitě dobré upgradovat (nyní 1.8 POP2), nicméně není to podmínka pokud detektor funguje správně. Určitě stojí za to využít upgrade zdarma v záruční době.


Chcete říci že přijde nový V1 s POP1 a nebude vubec fungovat ,proč mění každý měsíc provedení a jak si tedy V1 objdnat?

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 09:40:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
co se týče toho fw tak je lepší mít co nejnovější já mám 3.826 a nejede to vůbec tak to reklamuji a čekám na nový.Tak na to pozor

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 09:42:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Já mám V1.8 POP2 a fw je 3.826 a vůbec to nechápu ale skutečnost taková že mi prostě vůbec nejede.Tak to řežím že jsem to reklamoval tomu člověku od kterého jsem to koupil a do 14 dní mu má přijít nový tak mi ho vymění.Jsem ale zatím zklamaný a hodně.

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 09:47:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Výrobce pořád V1 vylepžuje a každá verze může přinést něco nového, někdy pozitivního někdy negativního. Např. nejnovější verze 3.861 má velmi služné odrušení falešných poplachů, ovšem má o něco menší citlivost atd...

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 09:48:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Dnes jsem to testoval a mám to dokonce natočené na kameru ale nevím jak to můžu zveřejnit.Prostě to nejede. :|x

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 10:10:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Luká?: To je samozřejmé, že verze 3.826 nebude fungovat. V1 v ČR funguje až od verze 3.851, která byla první s EURO mode!!!

Kde si to prosimtě koupil? U nějakýho překupníka v ČR? To jste se nechali oba napálit...

Není nad soukromý dovoz, to člověk opravdu užetří :|x

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 10:23:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Jo u překupníka. :( Ale nevěděl jsem o tom nic.Tak jsem se nechal utáhnout na nudli.Ale ještě že je v celku solidní tak to vymění.Pro kolegu sháním Bell 995 int cz kopím kdo má at nabídne dík

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12. čer 2007 12:48:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
BEL 965CZ nikdo nemá. Tento rok nebyl vyprodukován jediný kus, takže ten asi nesežene?, leda verzi 965"CZ" u prodejců "překupníků - podovníků". Obecně pokud ti někdo nabídne funkční 965/995CZ pod 15 tisíc, tak je v tom podvod...

Jestli chce? pro kolegu dobrej a levnej antiradar, tak mám jeden 945CZ v bazaru: http://www.antiradary.net/bazarek/

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz