Právě je čtv 26. lis 2020 19:45:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: V1 fw 3.862
PříspěvekNapsal: sob 30. čer 2007 11:33:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Čágo, zkouží ž někdo tuto verzi? Mimochodem, jezdí někdo s V1 kolem Teplic nebo aspoň tady na severu? Dík...

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 02. črc 2007 16:24:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Nikdo nic? No nevadí. Chci se zeptat ohledně těch tabulí, co blejsknou a ukážou 50. Jak to, že kamarádův Bel 995 US je bere tady u nás v jedné obci ž na 200m a moje V1 ani nepípne? Jo vlastně včera pípla, ale až u něj.

Další věc, nevím když jedu z Bíliny do Prahy, je tam taková tabule, co zobrazuje pouze okamžitou rychlost, případně když je vy??í jak 50 tak tam blikne takové ?luté kolečko. Někdy mi ho V1 hlásí na 400m (Ka) druhý den ani píp. Nechápu.

Jinak první test na radaru, měřili klasicky u letiště z pumpy, jakmile jsem sjel z dálnice tak ž jsem měl detekci na mostě. Proti směru byla cca 300m.

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 02. črc 2007 16:58:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Tak já mám 3.861 a tabule mi to nebere taky protože jsou v K pásmu a to má? vyplé.Ještě jsou v Ka pásmu ale těch je míň.Tak to opravdu nevím. :?

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 02. črc 2007 17:12:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Njn, ale co ta v té bílině? To je ta info tabule od Rameru, ta vysílá v Ka a někdy taky ani píp i když rychlost zobrazuje. Druhý den jí to třeba bere ž na 400m. :(

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 02. črc 2007 17:29:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Tak to opravdu nevím protože takovou na Zlínsku nemáme nebo o ní zatím nevím.Nemám tu zkušenost. ;)

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 03. črc 2007 19:58:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Tak problém vyřežen (respektive bude až se dostanu do Prahy) - technická závada na V1. Díly Bohu, že jsem to koupil v ČR je reklamace naprosto v pohodě, téměř okamžitě, přístup dealera perfektní.

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 04. črc 2007 07:07:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Jojo chlapi já o tom vím taky svoje mi to trvalo 3 měsíce a to jsem sice koupil tady od překupníka ale V1 vůbec nefungoval.Je to výhoda mít to koupené u prodejce v ČR.

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 04. črc 2007 11:53:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Je to fakt, mít to od někud z tramtárie, s někým se nějak domlouvat, pak to posílat bůhvíkam, nene, mě to za ten příplatek rozhodně stojí, páč já jsem smolař. :D

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 04. črc 2007 12:09:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Cipísku a co bylo s V1žMěla špatnou detekcižCo tam bylo porouchané neříkal TižMně by zajímal rozdíl mezi 3861 a 3862.Jestli je to v detekci nebo v něčem jiném. :D

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: V1
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 14:11:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
Luká? Čala píše:
Cipísku a co bylo s V1žMěla špatnou detekcižCo tam bylo porouchané neříkal TižMně by zajímal rozdíl mezi 3861 a 3862.Jestli je to v detekci nebo v něčem jiném. :D



Mám týden 3862 ,ted jedu od tabule která je v Ka a pro detekci jsem musel 3 vypnout ?ipka nahoru a u poslední nastavení ON ?ipka dolu ,nejcitlivější je evidentně svisle až dvě diody navíc a zadní detekce otočený V1 obraceně.
moje nastavení: 1 off,2 on,3 off 4 on 5 on 6 off 7 až J off , u on. a přepínám malé u a velké U .

Nabízím V1 ve vodotěsné krabici rozměry 128x97x36 ,jedna strana Al chladič na něm odstrojený V1 speciální kabel ,skleněné okno pro laser ,montažní prvky pro upevnění v masce nebo za maskou auta ,cena krabice cca 1500.-Kč navod na upevnění V1 v krabici + montážní prvky.Byl jsem nucený toto vyvinout protože má pokovené přední sklo.

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: V1
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 17:41:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
ragamix píše:
Romeo píše:
moje nastavení: 1 off,2 on,3 off 4 on 5 on 6 off 7 až J off , u on. a přepínám malé u a velké U .


ked je aktivne nastavenie "u" Euro mod tak volby "1", "2" a "3" su ignorovane


na Ka tabule ve Strážnici musí být "3" off a "u" aktivované t.j. ON ?ipka dolu jak je "3" ON ?ipka dolu ani to na tabuli nepípne . foto krabice V1 bude přížtí týden i smontáží na Peugeot 206 SW bude to pod narazníkem v masce ?ikmo jinak to asi nebude možné.

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18. črc 2007 20:35:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
zapnutý "Euro mód" má vy??í prioritu ne? většina přepínačů pro běžný režim (A,L,l), takže opravdu X band vždy vypnuto, K band se přepíná režimem U nebo u, atd.

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 19. črc 2007 12:10:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Nevím co s tím bylo nebo je, to se musí? zeptat Roberta.
Včera u nás měřili, rovná silnice lesem, dole malinký parkovižtě a tam zastrčená bílá Octávie. Detekce cca ani ne 100 metrů na příjezdu. Když jsem jel zpět tak detekce cca 40metrů. Kdyby měřili po směru jízdy tak jsem byl v pr... :x Tak jsem celkem zklamaně odjížděl.

PS: zkoužel jsem vertikálně i horizontálně, je to naprosto stejný :!:

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 19. črc 2007 13:37:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Někdy je poloha radaru tak mizerná že může detekce být daleko slabží, ne? průměrně bývá s tím se musí počítat.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Nový radar Kunovice
PříspěvekNapsal: čtv 19. črc 2007 17:19:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
Josef píše:
Někdy je poloha radaru tak mizerná že může detekce být daleko slabží, ne? průměrně bývá s tím se musí počítat.


V Kunovicích má RAMER nový zázrak má slabý signal V1 ve směru detekce až u samého radaru na přijezdu až v paprsku pokud to dodají MP na cesty a bude jim tento signal stačit na měření tak jsme v pr... je utopený v ochrané bedně s oknem cca 20x20cm snad to bude tím je v Ka ,druhá bedna zatím prázdná o km dal je cedule v K detekce na 400m na přijezdu cca 150m . dik za diskuzi k nastavení V1 , ve Stražnici cedule Ka stojím 200m před ni hozintálně 3 diody ,vertikálně 6 diod V1 venku z okna . za pokoveným oknem vodorovně nic vertikálně detekce jedna dioda , V1 venku ve 2m nad zemí nebo v půl metru shodná detekce vertikálně 6 diod horizontálně 3-4 diody ,přejezd kamionu před cedulí ztráta detekce na 1 diodu. V1 3862 - ON "2" , "5" a "u" ostatní OFF.Přížtí týden snad montá? V1 vertikálně v nové krabici s Al chladičem před chladič auta cca 40 cm nad zemí požlu měření a obrázek krabice rozměry ž jsem uvedl .

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz