Právě je pát 30. říj 2020 01:22:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Valentine 1 remote installation kit
PříspěvekNapsal: čtv 15. úno 2007 14:08:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4814
Bydliště: Praha
Nescháněl někdo možnost externí instalace V1?

koukněte na Valentine 1 remote installation kit

http://www.a-bond.com/index2.htm


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15. úno 2007 14:32:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Ani jsem si nevžimnul této nabídky, díky za info, nicméně externí displej se dá koupit za cca 39 USD a zbytek si ?ikovny člověk dodělá sám.

http://www.valentine1.com/MoreInfo/Display.asp

https://store.valentine1.com/store/

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15. úno 2007 20:42:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Vypadá to dobře, asi jeden kus objednam...

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15. úno 2007 23:02:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Vypadá to, že instalace V1 jako externí detektor zvýží jeho citlivost, viz testy v Ka pásmu :

http://www.speedzones.com/over_the_hill_test.html

Dokonce se nabízejí celé montážní sady a nejen pro V1.

http://www.1-radar-laser-jammers-detectors.com/our-store/PROWLER-remote-systems/index.php

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27. úno 2007 20:34:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
Jak je vyreseno u V1 napojení externího repracku? Uz brzy ocekavam, ze mi V1 dorazi, a objednal jsem taky externi displej, to kuli skryte montazi do masky vozu, ale zapomel jsem na externi reprak. Je to mozne jednoducho dodelat? Diky.

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 06. bře 2007 22:26:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Externí displej bohužel neobsahuje repro. Tudí? musí se zakoupit nejen displej ale i zvukový modul. Nyní tuhle sestavu testuji tak dám vědět, jaké budou výsledky - V1 je umístěn za přední maskou auta.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12. bře 2007 21:56:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
A kdybych obětoval regulaci hlasitosti, nejde to dodělat? Na výstupu přeci musí být NF signál pro repro. Je tam nějaká nestandartní koncovka?

P.S. V1 je ž na Slovensku, ale bohužel mi ho proclívají.... Ani mne tak ne...ou ty prachy, jak to zdržení. :|x

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18. bře 2007 02:54:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Takže krabička na externí použití je připravená, budou následovat testy :)




_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Naposledy upravil Josef dne úte 20. bře 2007 00:48:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 19. bře 2007 18:25:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
Moc pekné. Tie? sa na to chystám, ale odrádzajú ma 2 veci. Mike Valentine tvrdí na svojich stránkach, že má odskúžané, že čím vy??ie detektor je, tým je úspežnejší. Podkladá to tvrdením, že keď je nízko, "nevidí" cez predchádzajúce auto na radar. Druhá vec je, že zadné čidlo bude "čumie?" na motor a nie dozadu. A tretia vec, som lenivý a nechce sa mi. :lol:

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 19. bře 2007 19:51:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Ano to je pravda, citlivost v masce je pro některá místa méně citlivá ne? při umístění v autě. Bude? se divit ale detektor vpředu dokáže rozližit signál nejen ze předu, ale i zezadu, takže ?ipky fungují, i když je zadní detekce méně citlivá. Pořád hledám místo pro umístění detektoru, tam kde je nyní to moc ideální zrovna není. Na druhou stranu je citlivost na lasery mnohem větší.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 19. bře 2007 21:05:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 71
Bydliště: Policejní stát
ragamix píše:
:off: ehm ja tam ziadne obrazky nevidim.. len kriziky ako ked nefunguje link. mozno to bude tou diakritikou v nazve suborov..

Má? zapnutý v prohlížeči - načíst obrázky?

_________________
Target 550 Euro
Nokia N82 s TomTom 6 a Poi
SMS s radary a Radio


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 19. bře 2007 23:19:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Ani mě nejedou, odkaz je asi špatně.

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20. bře 2007 00:13:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
U mě je vše OK tak tomu nerozumím.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20. bře 2007 00:34:00 
Zstavam se Josefa, me to jde taky, jak v IE 7, tak Mozille a jeste pri spustenym Keriu, takze chyba bude jinde!! :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20. bře 2007 00:51:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Tak jsem upravil název, byla tam čárka nad "i" a některé prohlížeče s tím mohou mít problém.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz