Právě je úte 29. zář 2020 04:00:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: V1 napájení ze stropního světla
PříspěvekNapsal: pon 15. říj 2007 20:08:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 09. říj 2007 00:00:00
Příspěvky: 3
Zdravím, mám Octavii II a chci se zeptat, zda-li má někdo zkušenosti s montáží, respektive demontáží stropního světla a následného napojení napájení pro V1 právě tam? Pokud to někdo z Vás má takto zapojeno, budu rád za rady a informace (s montáží a demontáží), zatím se mi to nějak nedaří, hlavně demontovat stropní světlo. Ve ?kodě jsou pánové docela mimo, a před tím, že to "vyrvu" násilím....poradí někdo "jemnější" řežení? Samozřejmě foto story by bylo úplně fantastické. Díky

_________________
V1 3.863


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: V1 napájení ze stropního světla
PříspěvekNapsal: pon 15. říj 2007 21:30:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
K OII ti konkrétní info nepovím , ale většina aut má stropní svítidlo nasunuto , jsou tam takové pružné jazýčky . Sám toto napájení používám . je třeba najít napájecí drát (většinou je pod napětím při zavřených dveřích) . Pozor např. italská vypínají po nějaké době všechny spotřebiče , zásuvku,stopní světlo,osvětlení kufru apod.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16. říj 2007 07:57:00 
Offline
čekatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 172
Bydliště: Zlín, Brno
Ja to tak mam, predpokladam, ze ma Eos stejne stropni svetlo (ci hodne podobne) jako Octavia. Ten cely panel se jednoduse vysune dolu, z boku jsou opravdu jazycky, je tam hezky nacvakly. Vezmi si tenky nuz a zastrc ho tam z boku, povytahni, pak uz si pomuzes prstama.
Ac jsem se divil, dokonce je tam i dost mista na schovani kompletniho kabelu a napojovaciho panelu V1ky.

Mohli bychom tedy rict, ze koncern VW je V1 ready a compatible, neni potreba zadny service pack :)

_________________
No pain no gain.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16. říj 2007 13:29:00 
Měl jsem na stropní světlo v OII napojen svůj Bel (od autoelektrikáře)... Po roce mi to vymlátilo baterku a musel jsem to sundat... Ve ?kodoffce mi pak mladík vysvětlil, že O II má nějaké jištění, které v daném časovém intervalu zkoumá odběry ze sítě...jelikož po vysunutí klíčku se okruhy neodpojují, O II pořád ví, že tam je něco zapojeno a tak na to donekonečna ?ahá...jak říkám, ?ahala tam rok a pak jsem nenastartoval :x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16. říj 2007 21:07:00 
Offline
nováček

Registrován: sob 22. zář 2007 00:00:00
Příspěvky: 11
řidič BOB: Kdyz vypnes detektor nebo si nechas dat nekde na pristrojovku tlacitko vypinani, tak to nic vymlatit nemuze. A az po roce? To je zvlastni...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 17. říj 2007 06:17:00 
Offline
čekatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 172
Bydliště: Zlín, Brno
řidič BOB píše:
Měl jsem na stropní světlo v OII napojen svůj Bel (od autoelektrikáře)... Po roce mi to vymlátilo baterku a musel jsem to sundat... Ve ?kodoffce mi pak mladík vysvětlil, že O II má nějaké jištění, které v daném časovém intervalu zkoumá odběry ze sítě...jelikož po vysunutí klíčku se okruhy neodpojují, O II pořád ví, že tam je něco zapojeno a tak na to donekonečna ?ahá...jak říkám, ?ahala tam rok a pak jsem nenastartoval :x


Je to pravda, kdyz ho necham zapnuty, tak po chvili nebo po zamknuti auta se detektor restartuje, jak si na nej system "sahne" :)
Detektor vzdycky vypinam, kdyz zastavim a to by pak vadit nemelo.

_________________
No pain no gain.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 17. říj 2007 17:17:00 
sMartin píše:
řidič BOB: Kdyz vypnes detektor nebo si nechas dat nekde na pristrojovku tlacitko vypinani, tak to nic vymlatit nemuze. A az po roce? To je zvlastni...


Já ho vypínal vždy... Prý "systém" stejně ví, že tam je něco připojenýho natvrdo a neustále se na to dotazuje...
Stalo se mi to na horách o dovolený, kdy jsem tam en detektor nechal (vypnutý) cca týden... :roll:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 17. říj 2007 18:40:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
Pokud tam má? alarm , neoriginální rádio příp. jine spotřbiče , tak se ti to auto po týdnu vybije tak jako tak . Konkrétně OII pokud nemá orig. rádio tak zůstává napájeno (nějaká část) i povypnutí rádia i zap. To s tím detektorem je spíš výmluva ?kody příp. servisu . Navíc odběr detektoru je někde napsaný příp. si ho změř a uvidí? . Podle mně je celkem zanedbatelný .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: poděkování
PříspěvekNapsal: stř 17. říj 2007 20:02:00 
Offline
čtenář

Registrován: úte 09. říj 2007 00:00:00
Příspěvky: 3
Moc díky za všechny rady...jdu do toho a dám vědět, za jak dlouho se vybiju ;)

_________________
V1 3.863


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: poděkování
PříspěvekNapsal: stř 17. říj 2007 20:49:00 
Offline
čekatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 172
Bydliště: Zlín, Brno
TomTom píše:
Moc díky za všechny rady...jdu do toho a dám vědět, za jak dlouho se vybiju ;)
Kdyz budes nekde stat dyl, tak i vytahnes kablik, no :)
Dej pak vedet, jak jsi dopadl.

_________________
No pain no gain.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: poděkování
PříspěvekNapsal: čtv 18. říj 2007 12:17:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
TomTom píše:
Moc díky za všechny rady...jdu do toho a dám vědět, za jak dlouho se vybiju ;)


Pokud jezdí? krátké trasy , časté starty , nebo ještě ke všemu jezdí? málo pak není na ?kodu i u moderního auta použít nabíječku a baterii prostě dobít . Doporučuje se aspoň 2x do roka . V zimě já osobně doporučuji i víckrát (jedna autobaterie mi vydržela 10let) . Nebo si pořídit lepší autobaterii (je stavěná na trvalý odběr proudu) .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz