Právě je pát 27. lis 2020 22:08:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 24. zář 2007 19:24:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
To nevadí, mám to taky tak.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 25. zář 2007 07:04:00 
Offline
nováček

Registrován: sob 22. zář 2007 00:00:00
Příspěvky: 11
Josef: Diky, bal jsem se, ze je to moc nizko :)

Antiradary BEL: Vodotesne pouzdro je samozrejmost ;)

A ano, tu peci si zaslouzi - neco za neco 8-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 25. zář 2007 07:40:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Na výžkové poloze přece jenom záleží a např. pokud je detektor takto nízko, bere vysoko umístěné zdroje hůře - např. detekce cedelí oznamující rychlost je o poznání horší. Co se týká pevných radaru nebo radaru v autech, je to bezproblému. Pravá či levá strana je bych řekl skoro jedno, i když se setkáte často s měřením i na levé straně a to v případě většiny pevných radarů a vozidel, která pořizují foto. Když si představíme, jak vypadá kužel měření, pak bych radějí preferoval střed vozidla, ale myslím, že to bude identické s levou či pravou stranou.



_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 25. zář 2007 16:50:00 
Offline
nováček

Registrován: sob 22. zář 2007 00:00:00
Příspěvky: 11
Super, diky za rady :) Tak ted uz jen sehnat kvalitni pouzdro, ext. displej a repro. Pokud nekomu neco prebyva, uvitam SZ ;-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 27. zář 2007 09:21:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Josefe:Má? stále V1 v mascežPraceji na domečku z plexiskla pro V1 a nevím jestli mám udělat malé přivětrání (vyvrtat malé dírky) na zadní straněžV létě by se to mohlo pěkně hřát,ale zas jak na vlhkostžU chladiče je při dežti pěkně veselo.Jak jsi to řežil.Přivětrává?,nebo ne.Vím,že jsi o tom kdysi psal,ale ž nevím kde to bylo?

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 27. zář 2007 15:00:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Já jsem hobysta. ;)

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 27. zář 2007 20:01:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Já jsem tam nechal vzadu díru cca 1cm, kteriu vede kabel a zezhora je samolepa, která tam děla jakousi střížku. Kdyby byl v té době na trhu nějaký kryt, tak ho koupím, takhle jsem ho musel udělat :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 30. zář 2007 16:47:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 31. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 25
Antiradary BEL píše:
sMartin: Nebo tolik nesetrit a koupit primo V1 Remote. :D

PS: Ja fakt nevim, jak si lidicky vydelavate na zivobyti, ale u slusneho zamestnani musi byt prece jednodussi a levnejsi si na zbozi vydelat ve vlastnim oboru nez kutit takle amatersky! Nemluve o tom, ze pokud se pritom s pristrojem neco stane, tak pripadna skoda je nesoumeritelna s usetrenou castkou. Samozrejme ted nemam na mysli fanatiky typu Josefa, 1100xx a pod., ktere to proste bavi a maji to jako urcite hobby.
Mate nekdo odkaz kde je primo videt ta V1 Remote co se dava do masky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 04. říj 2007 15:55:00 
Offline
nováček

Registrován: sob 22. zář 2007 00:00:00
Příspěvky: 11
Antiradary BEL píše:
sMartin: Nebo tolik nesetrit a koupit primo V1 Remote. :D

PS: Ja fakt nevim, jak si lidicky vydelavate na zivobyti, ale u slusneho zamestnani musi byt prece jednodussi a levnejsi si na zbozi vydelat ve vlastnim oboru nez kutit takle amatersky! Nemluve o tom, ze pokud se pritom s pristrojem neco stane, tak pripadna skoda je nesoumeritelna s usetrenou castkou. Samozrejme ted nemam na mysli fanatiky typu Josefa, 1100xx a pod., ktere to proste bavi a maji to jako urcite hobby.


Elektriku v autech opravuju, mam to jako konicek. Tak proc to davat montovat nekomu jinemu? 8)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07. říj 2007 20:51:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 31. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 25
Zdravim mate nekdo zkusenosti s normalni V1 jde udelat aby aby byla namontovana pevne v aute??Bude fungovat i prez naraznik nebo musi mit primi vyhled??Bude fungovat kdyz to dam do plastove krabicky nebo to musi byt v krabicka z plexiskla.Predem dekuju.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08. říj 2007 08:27:00 
Hamlet píše:
Zdravim mate nekdo zkusenosti s normalni V1 jde udelat aby aby byla namontovana pevne v aute??Bude fungovat i prez naraznik nebo musi mit primi vyhled??Bude fungovat kdyz to dam do plastove krabicky nebo to musi byt v krabicka z plexiskla.Predem dekuju.


V1 Remote se to jmenuje... vidět samozřejmě musí! Zde platí - čím lepší výhled, tím větší pravděpodobnost zachycení vlnění... ;)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: x
PříspěvekNapsal: pon 08. říj 2007 21:31:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 19
a co zadí čidlo?

_________________
AR GT Q2, MIO 710+, V1 3.863


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 01. lis 2007 12:39:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 06. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 21
Bydliště: Kunovice
Hamlet píše:
Zdravim mate nekdo zkusenosti s normalni V1 jde udelat aby aby byla namontovana pevne v aute??Bude fungovat i prez naraznik nebo musi mit primi vyhled??Bude fungovat kdyz to dam do plastove krabicky nebo to musi byt v krabicka z plexiskla.Predem dekuju.


Kdo zná odpověd na otázku -je pevná montá? V1 v krabici viz dale. na střežním nosiči jako zavazadlo upevněná jenom letmo paskami na vodiče nebo to není pevná montá? zhlediska zákona?? Tam je toti? ideální umístění V1 vidí dozadu má čočku pro laser detekce jsou bez konkurence ,krabice s ABS ma spodí stranu jako Al chladič V1 je odstrojený krabice rozměry 129x33x98 , je to jako externí antena pro GPS protože je pokovené přední okno kabel vede k GPS ,nebo je to přenosné upevnění jako přísavky na přední okno kde jednoznačně nesmí kromě dalniční známky nic být??napajení s cigaretového konektoru ,display a akustika přísavkou jako přenosný nic neení přižroubováno na pevno , asi případ pro Sokola??

_________________
Romeo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz