Právě je stř 23. zář 2020 09:27:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 14:55:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Měřili jsem rozdíl vertikál a horizontál a zajímalo nás přesně kde detekce začne.Mě se to osvěčilo.Každý testuje po svém.Měli jsme dost času a provoz téměř žádný.Jsem si jist,že tato metoda byla max.přesná,ale v běžném provozu to samozřejmě nejde :?

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 20:23:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
Citace:
Závěr testu:Všechny detekce byli poměrně dobré.Obě vertikální polohy naprosto stejné detekce cca 100metrů na příjezdu a na odjezdu cca 60metrů.


Mám V1 ve verzi 3.861. Výsledek v detekci je výrazně lepší ne? ve Važem testu a také rozdíl mezi horizontálním a vertikálním umístěním je řádově větší.

Může to být jen otázkou podmínek nebo citlivostí konkrétního kusu, ale měl jsem na Opatovské obvykle detekci tak 200-220 metrů před stacionárem a z druhé strany podstatně více (okolo 400m).

Jezdím při měření víceméně předepsanou rychlostí podle GPS nebo jen mírně vy??í (jako v běžném provozu) a beru za detekci první signál, nikoli naběhnutí signálu na plnou úroveň.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 20:40:00 
ota: na opatovský stacionár tedy detekce nic moc :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 00:39:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
jsem rad ze je tu konecne take nekdo s 3.863 ...kazdopadne ja to budu resit s prodejcem protoze citlivost teto verze (Ota je na tom stejne) se mi ani trosku nelibi...jak jsem tak vypozoroval z tohodle fora, tak na 3.861-2 se to nehrabe ani zdaleka:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 06:42:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
Podle mé zkušenosti je citlivost závislá na mnoha faktorech: odraz ostatních vozidel, umístění AR, i kvalita kusů se dramaticky liží a dokonce mohou být úplně jiné dnes a zítra.

Moje měření bylo přes navigaci a za relativně hustého provozu okolo 16h v pátek odpoledne. ž jsem ho neopakoval, takže nemá žádnou velkou vypovídací schopnost.

Mám vertikální umístění V1 u sloupku, která zatím dává s převahou nejlepší výsledky. Při horizontálním umístění na palubce nebo na cloně jsou výsledky v průměry až o 100 m horší.

Doporučuji testovat. Navíc pozor na propustnost skel a další omezení vozu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 07:52:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 30
Bydliště: Praha
marsal píše:
Mám vertikální umístění V1 u sloupku, která zatím dává s převahou nejlepší výsledky.


A jak jsi dosahnul toho, ze AR pri tomto umisteni kouka "dopredu" na silnici a ne nekam daleko za krajnici, jak kdyby vyhlizel prostitutky? Nebo snad mas sloupky, ktere nejsou takto zkosene smerem ven z auta?

_________________
ValentineOne 1.8, fw v. 3.861, EuroMode ON, KaFalseAlarmGuard OFF, Ramer-saves: 0

V plánu: LaserInterceptor ... ž aby to bylo!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 08:46:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
no ja ho namontoval vertikalne vedle zpetneho zrcatka...takze vlastne jakoby k te slunecni clone... ale vysledek je rekl bych stejny jako kdyz je na clovne horizontalne..zkouseno na opatovske...takze nevim nevim


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 08:51:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Vertikální umístění u mé verze 3.861 je výrazně lepší ne? horizontální, nevím, kde je u tebe problém. Zkoužel jsi detektor třeba vystrčit z okénka auta?

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 09:09:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
z okna ne....ale zjistil jsem ze v noci je na opatovsky stacionar vypnutej, takze tam pojedu dneska pres den to finalne otestovat na vsechny mozne zpusoby abych vedel jestli ho mam jit vratit nebo ne... bohuzel mam spis pocit ze je to spatny, protoze mi prijde ze i kdyz je vertikalne u slunecni clony tak by mel reagovat na vic nez nejakych tech kdo vi jestli 50 metru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 10:12:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Na příjezdu by měla být nejpozdější detekce na hranici té křižovatky, pokud detekuje později, pak není něco v pořádku. Detekce stacionáru bývá hodně rozdílná a např. na Evropské to jsou stovky metrů a u Opatovské je to mnohem méně viz http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=219&start=0

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 12:13:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
Citace:
A jak jsi dosahnul toho, ze AR pri tomto umisteni kouka "dopredu" na silnici a ne nekam daleko za krajnici, jak kdyby vyhlizel prostitutky? Nebo snad mas sloupky, ktere nejsou takto zkosene smerem ven z auta?


Není přímo na sloupku, ale u sloupku, na suchém zipu. O sloupek opřený horní hranou.

Je to výsledek nespočtu pokusů na Čimické. Tam byl rozdíl mezi vertikálem a horizontálem propastný. Může to být jenom modelem auta, ale vertikální umístění v hlavové opěrce nebo vertikální umístění na cloně spolujezdce (to bylo jen provizorní chatrné upevnění) mělo výsledky horší o řádově minimálně 50m ne? vertikální na palubce u levého sloupku. Nechápu proč, ale prostě jsem to vzal jako fakt. Takže testovat se vyplatí.

Jinak jsou ale detekce dost různé: na Opatovské ž jsem měl také jednou předtím o cca 100 m horší detekci a v reálu takřka vždy mám detekci nad 200 m i po směru jízdy, ale jednou jsem na českomoravské neměl žádnou (asi to vypnuli) a dvakrát tak 100 - 200 m před místěm měření: jednou na ?vehlové, kde měřili schovaní za benzínkou Shell a měli radar nasměrovaný "do prázdna", kde nebyly odrazy a dnes na spojovací pod mostem před ulicí skloněnou, kde jsem zprvu nevěřil, že tam jsou, protože nebyli pod mostem vidět (podle mapy to vypadalo na detekci jen cca 150-180m).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 15:10:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
marsal píše:

Není přímo na sloupku, ale u sloupku, na suchém zipu. O sloupek opřený horní hranou.



prosim nemuzes to uchyceni vyfotit a poradit kde koupit ten suchej zip?? diky moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29. črc 2007 19:41:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Sucháč koupíte v každý ?vadlence, kde maj nitě, látky, knoflíky atd. Na metry, hafo druhů... :idea:

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. črc 2007 06:30:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
No chlapi já jsem taky chtěl samolepící zip a opravdu se velmi špatně shání.Já jsem nikde zatím nenarazil.Ale použil jsem z Parrotu (headset do auta)tam byl tak hned se použil :D

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30. črc 2007 08:33:00 
ragamix píše:
Luká? Čala píše:
No chlapi já jsem taky chtěl samolepící zip a opravdu se velmi špatně shání.


minule som kupil v baumaxe jedno balenie [4kusy tj 2 pary] "interlocking fasteners" neni to suchy zips ale ucel je rovnaky resp je to este pevnejsie. cenu si uz presne nepamatam ale bolo to do 200Sk


Já jsem ho zakoupil včera v Obi - 160,- CZK ;)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz