Právě je ned 20. zář 2020 12:38:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06. čer 2007 15:33:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 40
Bydliště: Dubnica
Ano, moja chyba, takže 00421/910484283

_________________
V1 3.858
Mio c710+ POI


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06. čer 2007 22:20:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 31. kvě 2007 00:00:00
Příspěvky: 25
acizek píše:
je rozdil mezi vertikalnim a horizontalnim umistenim V1???
Jak vypada vertikalni a horizontalni umisteni nak nechapu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2007 07:41:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Běžné umístění detektoru je horizontálně na sklo nebo sluneční clonu. Vertikálně (na výžku) znamená pootočený detektor o 90 stupnů, pak nelze použít standardní klipy na uchycení.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26. črc 2007 06:53:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Tak konečně jsem se odhodlal umístnit V1 vertikálně za sloupek řidiče podle Marsala.Můj názor na tohle umístnění je že opravdu V1 nejde skoro vidět.Nevím jak to bude s detekcí.Ale předpokládám že to bude o něco lepší. :lol: jak vžichni píšete. ;)

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26. črc 2007 12:00:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 30
Jak si to tam přidělal? Nahoď foto ;)

_________________
Valentine One FW 3.862
Antilaser Dual
TomTom Go 510 +POI
Zatmavená skla
Víc ž proti těm parchantům snad nelze...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26. črc 2007 13:44:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Požli mi email a požlu ti foto.

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. črc 2007 16:31:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
takze, predchvili jsem si na Opatovske vyzkousel V1 jak ve vertikalni tak horizontalni....a vysledek je takovy ze horizontalni mi prisla o par metru lepsi, kazdopadne oboje zaclo signalizovat ten stacionar az na tech svetlech pred nim....coz mi prijde dost pozde...tak nevim...?

Naposledy upravil DavidU dne pá červenec 27, 2007 5:00 pm, celkově upraveno 1 krát.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. črc 2007 16:39:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
jinak mam 3.863 ...coz by mela byt nejnovejsi verze...ale jak sleduju tak asi neco bude spatne, protoze tohle se mi moc nezda...kdyz to porovnam s tim na jaky vzdalenosti to detekuje jinejm lidem co maj starsi V1:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. črc 2007 17:55:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Detektor má největší citlivost pokud je umístěn vertikálně a POZOR auta s pokoveným předním sklem mají velký problém s detekcí (je prakticky nulová). Pokud to není tvůj případ, obra? se na prodejce až detektor přezkouží.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27. črc 2007 19:19:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Teď zkoužím novou V1.3.863 a taky se mě zdá slabží.Přížtí týden pojedu testovat na Opatovskou.Kdyby se někdo chtěl přidat můžeme porovnat výkonost.Jinak v režimu euro U ,benzínky a ifo.tabule-Km. před městy zvládá dobře.Tak uvidíme co se z toho vyklube.Dám vědět. Umístění mám samozřejmě vertikál na sloupku řidiče. Pokud si někdo není jist jestli má pokovené sklo,tak jednoduchá rada.Vyndej antiradar při testu z okna a naopak.Výsledek je pak jednoznačný.Aspoň se domívám, je to logické.

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 11:13:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 05. dub 2007 00:00:00
Příspěvky: 11
muzete mi prosim poslat fota vertikaniho umisteni na adam.cizek@yahoo.com? predem diky ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 12:35:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 19. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 13
hm tak nastaveni u me V1 3.863 se zda byt ok....takze timpadem bude problem v necem jinem, protoze jak rikam ta opatovska to byla bida s nouzi :(

takze pokud by nekdo s nejakou nizssi verzi V1 jel na opatovskou tak by mi udelalo silenou radost kdyby mi dal vedet, a ja bych ve smluveny cas dorazil na porovnani.... protoze za 18 litru jsem fakt cekal mnohem vic :( dik


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 13:12:00 
Offline
člen

Registrován: pát 02. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 305
Zdravím . Mám verzi 3.862 přímo od MV , koupená asi před 14 dny . Na horizontal detekce stejná jako Bel945CZ , nastavení č.5 Ka normal , takže při More responsive by byla možná o něco lepší , vertikál v tomto případě neměl vliv .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 14:17:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Pro Davida:Včera jsem se ptal jestli někdo pojede na Opatovskou!!!Měl jsi se ozvat,protože právě dnes jsme tam testovali V1.3.863 Píše? že tvá detekce je slabá-upřesni to????

Já jsem zkoužel různé varianty.
1)Vertikál v opěrce sedačky spolujezdce.
2)Hor.v opěrce sedačky spolujezdce.
3)Vertiál na sloupku řidiče-spodní část.
4)Hor.vedle sloupku řidiče.

Závěr testu:Všechny detekce byli poměrně dobré.Obě vertikální polohy naprosto stejné detekce cca 100metrů na příjezdu a na odjezdu cca 60metrů.Horyzontální byla vždy tak o 10metrů kratží.Pak tam dvakrát projela PČR a divně na nás koukala,ani se nedivím,protože jsme zkouželi tím způsobem,že jsme jeli na jedničku + zaplé včechny blinkry,aby detekce byla přesná.Nooo prostě blázni :D
Samozřejmě hraje velkou roli kolik aut zrovna jelo-odraz vln.

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28. črc 2007 14:44:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 30
Bydliště: Praha
ota píše:
Pak tam dvakrát projela PČR a divně na nás koukala,ani se nedivím,protože jsme zkouželi tím způsobem,že jsme jeli na jedničku + zaplé včechny blinkry,aby detekce byla přesná.


Nevim tedy pri jake rychlosti delaji sve testy josef, x2005 nebo treba gebic, ale blizit se k radaru na jednicku nepovazuji za neco, co ti pomuze dosahnout "presne detekce". Kdyz jsem parkrat krouzil kolem stacionaru na Cimicke nebo Opatovske, nikdy jsem nejel tachometrove mene nez onech 50 respektive 40 (v pripade Opatovske), naopak jsem do urcite vzdalenosti od radaru jel alespon o 10kmh pres limit, protoze to je nejmensi prekroceni rychlosti, ktereho se bezne dopoustim ...

Nevim jak ostatni, ale ja si od tehle testu slibuju to, ze AR si ziska moji duveru, ze mne pri realnym mereni zachrani kejhak ... neco jako minuly tyden, kdyz jsem jel od Budejovic na Prahu a pred Taborem stala na parkovisti odstavena Felcka PCR se zapnutym radarem (styl mereni tedy "na odjezdu"). Panove sli asi na gulas a neobtezovali se to ani vypnout. Jel jsem na ty devadesatce, co tam je, cca 130 a kdyz jsem videl jak sila signalu vesele leze nahoru, stacil jsem to pohodlne ubrzdit pod 90 nez jsem dosahnul urovne jejich auta. Sice tam nebyla kasa, tak to nepovazuju za realny "save" ale prukazny je to pro me dostatecne ...

_________________
ValentineOne 1.8, fw v. 3.861, EuroMode ON, KaFalseAlarmGuard OFF, Ramer-saves: 0

V plánu: LaserInterceptor ... ž aby to bylo!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz