Právě je pát 25. zář 2020 03:50:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07. led 2007 01:30:00 
mě odpovídali během pár hodin, ve 2 případech


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08. led 2007 16:10:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. led 2007 01:00:00
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha
Tak je pondělí a stále se neozvali a to jsem psal již na třetí mail..
To zrovna nepůsobí moc důvěryhodně..
Chtěl jsem se zeptat..kdyby si člověk poslal nějakou vy??í částku na jejich účet, je nějaká možnost, převézt si je zpět? po přihlážení jsem tuto možnost nikde nenažel.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08. led 2007 20:09:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 24. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 61
Bydliště: Brno
Rob-in píše:
Tak je pondělí a stále se neozvali a to jsem psal již na třetí mail..
To zrovna nepůsobí moc důvěryhodně..
Chtěl jsem se zeptat..kdyby si člověk poslal nějakou vy??í částku na jejich účet, je nějaká možnost, převézt si je zpět? po přihlážení jsem tuto možnost nikde nenažel.


Mají tam o 9 hodin míň. Josef většinou píše mezi 20.30 - 1.00 v noci. Asi se jim tam nahromadily objednávky mezi 27.12 až 2.1. kdy nedělali a teď je postupně vyřizují.

_________________
Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 09. led 2007 13:09:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. led 2007 01:00:00
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha
Tak dnes ráno ž se ozvali, převedl jsem peníze,dostal kalkulaci (9.843 kč)
a ž netrpělivě čekám, jak to dopadne..tak mě držte palce :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 24. led 2007 01:13:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 24. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 61
Bydliště: Brno
Na úvod si dovolím pozdravit všechny zůčastněné na této diskuzi. Ve středu 17.1. mně dorazil opožděný Ježí?ek z Ameriky. Dovezli mně ho až domů a nic nechtěli. Tak jsem začal testovat a je to tady v Brně z nažema měšťákama celkem čurina. Jezdí nám tady nonstop Ochcávka od října, ale až teprve teď se chlapci naučili měřit za jízdy do protivky. A proti tomu existuje jako obrana pouze detektor. Pokud stávali v řadě parkujících aut vpravo, dali se odhalit, ale dnes již jde o rypák. Pro vysvětlení, po Brně se pohybuji v rámci práce pouze v noci. Dále budu pokračovat v příslužných kategoriích, např. fal. poplachy.

_________________
Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 24. led 2007 02:54:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 24. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 61
Bydliště: Brno
Jo a včera jsem testoval tabuli v Bystrci na ulici Vejrostova. Je v Ka pásmu- zelená. Na příjezdu první kváknutí 470 metrů před tabulí, na odjezdu 170 metrů před tabulí. Pokud by někdo byl udiven metrickou přesností, princip měření prozradím za 5 korun. Máme tu ještě tabuli na ulici Rybnická v Novém Lískovci a ta je červená v K pásmu. Valentin bouří již asi 200m před křižovatkou při jízdě od nemocnice, a od křižovatky je to dalších asi 300 metrů doprava. Chtěl jsem natočit video v Bystrci na tabuli, ale vyflusla mně u mé 6230i baterka. Tak mám pouze video z minulého čtvrtka, jak jsem naháněl 2,5 km naže měšťáky. Tak až se mi podaří přes kamoža stáhnout video do komplu, protože nemám a nikdy jsem nepotřeboval propojení telefonu a počítače a ž vůbec nevím jak na Yotube, tak to třeba potom umístím. Tak zatím zdravím.

_________________
Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26. led 2007 15:03:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. led 2007 01:00:00
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha
Ahoj, tak ž mám 3 dny doma účtenku z USA za Valentine,ale balík zatím nedorazil. Nepamatuje? si, jak velké byla zpoždění u balíčku, který jde přes celnici, oproti normální obálce?
Dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26. led 2007 16:28:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 24. pro 2006 01:00:00
Příspěvky: 61
Bydliště: Brno
Rob-in píše:
Ahoj, tak ž mám 3 dny doma účtenku z USA za Valentine,ale balík zatím nedorazil. Nepamatuje? si, jak velké byla zpoždění u balíčku, který jde přes celnici, oproti normální obálce?
Dík

Tak to je divný. Chodí to opačně. Mně přižel 17.1. balík a 24.1. obálka s papírama. Požli mně přes SZ číslo zásilky, zkusím to najít kde je. Nechal sis ho poslat tou expresní variantou EMS?

_________________
Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31. led 2007 13:54:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. led 2007 01:00:00
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha
Tak sláva, konečně je doma :-) Je to fakt pěkná krabička a je mnohem menší, ne? jak vypadá na fotkách.
Z USA dorazil domů přesně za 14 dní.
Nevím ale jak dlouho si ho užiju, stražně ho chce spousta známích a příbuzných..tak ž jsem objednal další kusy :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31. led 2007 20:37:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Tak nakonec vše dobře dopadlo, tak dej vědět první dojmy :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31. led 2007 23:00:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. led 2007 01:00:00
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha
Chtěl bych se zeptat na dvě věci..
Ten Euro mód se nastavuje dvakrát..? Nažel jsem ho v menu nastavení přístoje a pak ještě leze měnit velká a malé "u" přímo knoflíkem?
Já jsem v menu nastavil Euro ON, a přístroj pak ukazoval velké "U" a to jsem knoflíkem přepnul na malé..ale vůbec tomu nerozumím..Můžete mě prosím vysvětlit co je co, díky..
Ta druhá věc je, páčka pod tím knoflíkem..knoflíkem se děla asi hlasitost,ale netužím co dělá ta páčka..u mě to nijak nereaguje, tak zatím netužím, co to je,ani z návodu nejsem moudrý..?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31. led 2007 23:06:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. led 2007 01:00:00
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha
První zážitek..dnes, první den, co ho mám, projíždím miniobec s jedním domem, kousek od domova a najednou se ozval V1, dupl jsem na brzdu, ikdy? jsem mu moc nevěřil, protože jsem tam neviděl policii více jak 2 roky..ale měl pravdu, byli tam :-))))
Stáli přesně kolmo k silnici a asi i proto reagoval V1 těsně před nimi,ale stačil jsem dobrzdit z 90 na 60..podle mě neměřili, ale jen nechali zapnutý radar..?
Pod tímto úhlem to asi nedělají..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31. led 2007 23:30:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 6232
Bydliště: Praha
Euro Mode je potřeba zapnout v menu Euro ON. Pro provoz v ČR potom knoflíkem nastavit režim "u" - ten skenuje jenom Ka pásmo. "U" prohledává Ka + K pásmo.

Dolní páčka nastavuje hlasitost v režimu "Mute". Funkce obou knoflíků je možné ještě částečně měnit v programování přístroje.


Rob-in píše:
Já jsem v menu nastavil Euro ON, a přístroj pak ukazoval velké "U" a to jsem knoflíkem přepnul na malé..ale vůbec tomu nerozumím..Můžete mě prosím vysvětlit co je co, díky..
Ta druhá věc je, páčka pod tím knoflíkem..knoflíkem se děla asi hlasitost,ale netužím co dělá ta páčka..u mě to nijak nereaguje, tak zatím netužím, co to je,ani z návodu nejsem moudrý..?

_________________
Podporuji férový elektronický boj!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 31. led 2007 23:36:00 
Offline
nováček

Registrován: pát 05. led 2007 01:00:00
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha
Aha, tak díky..
To "mute" jsem myslel že je vypnutý zvuk..pak tedy nechápu, jak a proč se mění hlasitost ticha..?
To "mute" se aktivuje jedním stiskem knoflíku? Četl jsem, že se dá zapnout při alarmu, je pak zapnuté nastálo ,nebo je to jen jednorázové a na ten konkrétní alarm?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 01. úno 2007 01:04:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Pokud stiskne? hlavní vypínač, přepne se hlasitost na druhou nastavenou úroveň, která může být tichá i dokonce více hlasitá ne? původní, záleží na nastavení páčky.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz