[b][b]Ahoj chci se tě zeptat dnes mi dorazil Valentine. pomohlo by toto?
V posledni dobe jsem mi mnozi telefonaty od zakazniku, kterym V1 zahadne nereagoval pri zjevnem mereni rychlosti klasickym Ramerem. Nejdrive jsem si myslel, ze se jednalo o klasicke mereni "baj ocko" do vlastni kapsy, ale pry stacilo V1 vypnout a zase zapnout a pak reagoval jako obvykle.
Vypada to, ze u nekterych kusu po zahrati "plave" Ka narrow pasmo nahoru nebo dolu a spodni nebo horni rozsah se pritom dostane mimo rozsah ceskych Rameru. Podobny problem jsem nahodou zachytil uz v lete u nekterych kusu verze 3.861 a 3.862 a dalo mi hodne prace a testovani vyfiltrovat tyto "labilni" kusy, podil kterych dosahoval az 10 - 30% z celkoveho objemu.
Pak byl nejakou dobu klid a tento problem vymizel, ale ted to vypada na to, ze je zpet i u verze 3.863. Nevim, jestli to nejak souvisi s poklesem venkovnich teplot, ale je to velice neprijemna chyba, ktera ridice muze stat ridicak. Peclivymi testy to dokazu sice odhalit a eliminovat, ale je to zbytecny opruz a velka ztrata casu pri predprodejni priprave. Rovnez tak, pokud mohu soudit podle zkusenosti z leta, rapidne vzroste pocet reklamaci a vracenych V1 dodavateli.
Pomalu zjistuji, ze zadny vyrobce neni 100% a kazdy vyrobek ma sve obdobi slavy a za par mesicu ho sesadi z trunu jiny favorit. Jeste pred mesicem jsem vsem doporucoval V1 a rozmlouval RX65 EURO a ted je to presne opacne, V1 se uz pomalu bojim prodavat.
Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost, kdy V1 pri mereni nefungoval a vse nasvedcovalo tomu, ze radar je aktivni? Nezkusili jste pritom detektor vypnout a znovu zapnout?