Právě je úte 27. říj 2020 13:27:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 05. srp 2007 11:23:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25. bře 2007 01:00:00
Příspěvky: 30
Bydliště: Praha
marsal píše:
Možná to bylo upraveno jen na jeden typ Multanovy, nevím.


A Multanovy jak znamo se rady obcas vychyli ze sve "papirove" frekvence. Potom ani pasmo nemusi byt zuzeno tak striktne, aby nebyla zadna detekce. Viz V1 v euro modu a nedetekce mnohych radaru tohohle typu.

_________________
ValentineOne 1.8, fw v. 3.861, EuroMode ON, KaFalseAlarmGuard OFF, Ramer-saves: 0

V plánu: LaserInterceptor ... ž aby to bylo!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 05. srp 2007 19:49:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
Další záhada ohledně falešných poplachů vysvětlena. Můj "nárůst" falešných poplachů s V1 je zapříčiněn rozžířením systému přednostní jízdy "známé krabičky z Proseku" na dalších místech v Praze. Předtím jsem si jich nevžiml. A zajímavé je, že V1 na ně reaguje jen někdy. Nevíte někdo jak pracují?

Ještě zbývá vysvětlit 2 dodávky se zatmavenými skly na dálnici. ale přijdu na to také. Takže přátelé, žádné erupce nebo záhady se zatím nekonají.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10. srp 2007 12:01:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Chlapi zase falešný poplach Laser od auta Infiniti jak jsem psal posledně.Má v ní Bela 995/CZ,nějakou rušičku ale nevím jakou.Tak asi na tom něco bude.Honda ,Q7,BMW atd. 8)

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10. srp 2007 18:19:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Tak jsem jel právě po D1 a měl jsem na jejich obvyklém místě cca 148 km na Prahu fal.popl. v KA a dokonce mi ukazoval 2.Ale nic jsem neviděl.Tak nevím jinak jsem to tam ještě neměl.Potom v KA u bouračky ale to jsem se nepodíval na km a tam jsem taky nic neviděl jenom Hasiče. :? A taky 2.A potom před Chodovem Laser poplach ale to tu již někdo psal.Tak nevím co ty KA poplachy :?

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10. srp 2007 19:44:00 
Luká? Čala píše:
Tak jsem jel právě po D1 a měl jsem na jejich obvyklém místě cca 148 km na Prahu fal.popl. v KA a dokonce mi ukazoval 2.Ale nic jsem neviděl.Tak nevím jinak jsem to tam ještě neměl.Potom v KA u bouračky ale to jsem se nepodíval na km a tam jsem taky nic neviděl jenom Hasiče. :? A taky 2.A potom před Chodovem Laser poplach ale to tu již někdo psal.Tak nevím co ty KA poplachy :?


Ve středu jsem jel po D1 tam i zpět - žádný radar jsem sice nepotkal, ale na místech, které popisuje? jsem byl bez FP 8) Respektive celá D1 až do Brna a zpět byla bez FP...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 11. srp 2007 19:53:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
Ani neměls Laser poplach u benzinky Avanti?????Mýtná brána.Tam mám pořád. :( Jinak jsem dnes jezdil po Praze ale na test jsem neměl čas.Fal.pop. jsem zaznamenal cca 3 a to hotel Vítkov v křižovatce,Koněvova ulice, a ještě jedno místo ale to jsi ž nepamatuji :lol: a vše v Ka.

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 12. srp 2007 15:44:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Pravidelný laser alert mám na bráně 71,5km na D1 ve směru na Brno.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 12. srp 2007 17:10:00 
Offline
nováček

Registrován: ned 05. lis 2006 01:00:00
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha
Také jsem měl laser alert na 71,5 km na mýtné bráně. Jinak klid.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 12. srp 2007 19:29:00 
Cestou do Brna a ani z Brna žádný FP :!:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 12. srp 2007 21:04:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Stejný alert i po cestě zpět, ovšem výhoda je, že mám V1 v přední masce auta :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 13. srp 2007 09:29:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Josef: Do budoucna si dám V1.taky do masky.Musím obědnal displej a proto jsem se tě chtěl zeptat,jestli je možné vyndat reprák z V1 a naletovat na delží kabel a mít ho v kabyněžNebo raději koupit i repo?

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 13. srp 2007 17:17:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Já jsem koupil externí repro - pak lze nastavit i hlasitost zvuku pro fajnžmekry je tam výstup na sluchátka :)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24. srp 2007 16:19:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28. črc 2007 00:00:00
Příspěvky: 759
uzivatele V1, jak to mate s falesnymi poplachy v Olomouci od tamniho vysilace na jedne vyskove budove? Muj Bel 945 na neho reaguje skoro po cele olomouci. :evil:
Potom v Ostrave chytam falesny poplach u benzinky shell na Mistecke ulici smerem na Frydek Mistek.
Z aktivniho tempomatu u Q7 a nove S-klady.
A casto take z mobilniho telefonu, mam N6230i. Nejhorsi je ze kdyz jedem v aute vic lidi, od nich plany poplach kdyz telefonuji neni ale zrovna z mojeho telefonu se muze detektor skoro zblaznit :roll:

Uvazuju prave o novem detektoru.

_________________
50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25. srp 2007 08:21:00 
Offline
čekatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07. srp 2007 00:00:00
Příspěvky: 172
Bydliště: Zlín, Brno
mr_nitroz píše:
uzivatele V1, jak to mate s falesnymi poplachy v Olomouci od tamniho vysilace na jedne vyskove budove? Muj Bel 945 na neho reaguje skoro po cele olomouci. :evil:
Potom v Ostrave chytam falesny poplach u benzinky shell na Mistecke ulici smerem na Frydek Mistek.
Z aktivniho tempomatu u Q7 a nove S-klady.
A casto take z mobilniho telefonu, mam N6230i. Nejhorsi je ze kdyz jedem v aute vic lidi, od nich plany poplach kdyz telefonuji neni ale zrovna z mojeho telefonu se muze detektor skoro zblaznit :roll:

Uvazuju prave o novem detektoru.


Ahoj pane,
mam V1 .863 a musim teda zaklepat, ze naprosto bez problemu, falesny poplach tak cca 1x za tyden a to si jen knikne, jinak chyta to, co chytat ma - bohuzel Ostravu ani FM s tebou nemuzu overit, nejezdim tam. Nicmene uz se mi jednou stalo, ze za mnou jela nova S-klasse a taky mi to hlasilo mereni zezadu, takze to asi bude normal. Ovsem s telefonem jsem zadny falesny poplach nemel...
V1 mam od antiradary.net, spokojenost maximalni.

_________________
No pain no gain.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25. srp 2007 22:07:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4814
Bydliště: Praha
mr_nitroz píše:
uzivatele V1, jak to mate s falesnymi poplachy v Olomouci od tamniho vysilace na jedne vyskove budove? Muj Bel 945 na neho reaguje skoro po cele olomouci.


Před 2 lety mi v OL 945 hlásila falešný poplach jenom na takovým velkým mostě přes ?eleznici nebo to bylo nádraží (sorry, neznám OL), ale jinak v pohodě.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz