[quote="Antiradary BEL"]
Radek píše:
No, jak kterým.
Jako obchodnika i ridice mne konkretni technicke provedeni, pokud nema vliv na funkcnost a zivotnost pristroje, nezajima a 99% zakazniku taky ne.
Radek píše:
To je, ale moc špatně!
Pro koho? Pro prodejce V1 a jeji priznivce? Pak je ovsem lituji, ale 99% ridicu je to jedno.
Radek píše:
To nemá smysl komentovat, to asi nikdy nepochopíš?
Samozrejmne, jak bych mohl, vzdyt se detektory zabyvam jenom 17 let, na rozdil od Radka, ktery se tim zabyva cely svuj dospely zivot!
msp_x píše:
Z pochopeni funkce zarizeni radost mam, dobre technicke provedeni potesi. Orgasmu z toho vsak bohuzel (bohudik) nedosahuji.
Vzdyt to taky nebylo mysleno na lidi, ktere to opravdu zajima z profesionalniho hlediska a "nekuchaji" detektory jenom proto, aby mohli rvat, ze ten jejich ma o 2 kMGHz vyssi frekvenci procesoru a mel by teda teoreticky fungovat lepe, i kdyz praxe je uplne jina!
Vy prodáváte antiradary 17 let? Já tedy tak dlouho ne, to máte pravdu, ale nezlobte se na mne, ale takovou blbost co jste napsal
o 2 kMGHz vyssi frekvenci procesoru bych z huby nikdy nevypustil. Alespoň jde vidět, že jste po elektronické stránce zdatný a jde Vám pouze o prodej antiradarů, z kterých to sype a víc Vás asi nezajímá. Ale tak ž to na tom světě chodí