Právě je sob 26. zář 2020 14:00:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31. črc 2008 10:24:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. úno 2007 01:00:00
Příspěvky: 1591
Bydliště: Bezdomovec
řidič BOB píše:
To ale není poslední dobou...ty problémy jsou tak nějak kontinuelně... Ten, kdo moc nejezdí (a tudí? potkává max. 2-3 radary ve svém blízkém okolí), to možná ani nepostřehne...ale třeba člověk jako já, který potká radar tak obden, ten může být hodně zklamán... Já V1čce nevěřím od 1. SW verze 8)

A nekdo jako ja, kdo nepotkal radar uz nejaky 4mesice, tou staci US verze :D
Lukyn: Zkusit to samozrejme muzes, zalezi na solidnosti prodejce, jestli bude ochoen uverit, ze ten radar byl zaply, ze to video neni sestrihane, atp...

_________________
Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě.

Protected by Protector 950M CZ + AL Priority

F*CK THE STRICT LIABILITY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31. črc 2008 11:43:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. říj 2006 01:00:00
Příspěvky: 4814
Bydliště: Praha
řidič Lukyn píše:
Co myslí? můžu tu V1 reklamovat prodejci????Kdyžtřeba budu mít video o nedetekci?????Já to silně zvažuji :evil:


Souhlas s ABELem - reklamovat nemá? co, jedná se o vlastnost přístroje, nikoli závadu. Ale spíš by ses mohl zkusit domluvit na přeprodeji a koupi nového či bazarového RX65 - viz robertův bazárek

http://www.antiradary.net/bazarek/
Citace:
Beltronics RX65e

* jako nový
* 100% stav, včetně originálního řísluženství, jedná se o nejlepší dostupný detektor
* Cena: 13 500Kč

Valentine One
* jako nový
* 100% stav, včetně originálního řísluženství, jedná se o kvalitní detektor s dobrou citlivostí
* Cena: 9 500Kč


Bude? tratit cca 5000,-


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: V1
PříspěvekNapsal: čtv 31. črc 2008 14:24:00 
Offline
nováček

Registrován: čtv 22. kvě 2008 00:00:00
Příspěvky: 52
PRO JOSEFA :

Josefe, jelikož z tohoto Fóra jsi pro mne jeden z neodbornějších a pravdu mluvících osob.

Prosím Tě, co si myslí? na téma viz:
V1- detekce/nedetekce - rozladěný radar?

Má? s tím nějaké zkušenosti?

Díky?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31. črc 2008 14:55:00 
Offline
štamgast
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 3611
Bydliště: Praha
Jelikož je pro nás V1 pouze okrajový produkt a prodáme jich jen pár desítek kusů měsíčně, nebude reklamace několika málo kusů problémem. Ovšem jelikož tempo, jakým se nyní při vedrech a podladěných radarech počet "vadných" kusů stupňuje, dost se obávám, že se jedná o vlastnost většiny, nebo všech??? kusů verze která je momentálně v prodeji. Pokud to tak skutečně je, bude se jednat o obrovský ztráty. Nejpozději do konce týdne hodlám na stránky umístit varování na "nedetekce" V1 a každý zájemce, který bude trvat na koupi V1 mi bude muset podepsat, že je seznámen s možnou nedetekcí a že se na tuto závadu nevztahuje záruka. Tímto děkuji ABELovi za dobrý nápad, myslím, že nám to užetří desetitisíce...

Další otázkou je, jak budou na reklamace reagovat prodejci, kteří prodávají pouze V1. Obávám se, že se dostanou do obdobné situace jako Cyberdyne a to ž je "průser".

_________________
--- Výbava: PROTECTOR II 960cz, AntiLaser ALP QUAD ---
--- Výhradní zástupce GENEVO, PROTECTOR, BELTRONICS, ESCORT RADAR a ANTiLASER pro ČR! ---
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: V1
PříspěvekNapsal: čtv 31. črc 2008 15:03:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Lubo? píše:
PRO JOSEFA :
Josefe, jelikož z tohoto Fóra jsi pro mne jeden z neodbornějších a pravdu mluvících osob.
Prosím Tě, co si myslí? na téma viz:
V1- detekce/nedetekce - rozladěný radar?

Má? s tím nějaké zkušenosti?
Díky?


Nechci komentovat svoji odbornost, myslím, že v této diskuzi je spousta zkušených lidí, ale co se týká V1 je skutečně pravda, že jsem měl osobně problém s detekcí radaru a i kolegové zcela prokazatelně měli problém s detekcí ni??í ne? 39.96GHz. Ideální by bylo opravdu proměřit pracovní rozsah V1 a pokud je 34.0 GHz +/- 40MHz, pak je to opravdu problém a některé radary nemusí vůbec detekovat, rozsah radaru je toti? 34.0GHz +/-100MHz.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31. črc 2008 15:18:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
No uvidíme co s tím :roll: vzhledem k tomu že mám ještě Rx65e tak bych to určitě neměnil protože mít 2 Rx??????ne :D to chce ještě čas.
Ale každopádně ž se na to nedá opravdu moc spoléhat. :(

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 13:43:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Mám Valentina 1rok a po 14dnech provozu, jsem měl první nedetekci na D1.Byl jsem si jist, že radar v modré Fabce měřil, protože po cca. 500 metrech to kasírovali a V1 ani ?uk.To byla má první pochybnost.Hned jsem volal Robertovi, který v té době pravděpodobně netužil, že V1 nemusí detekovat.Reakce Roberta byla, přivez to a dáme ti jiný.A tak jsme to taky k mé spokojenosti udělali. Od té doby proběhlo mnoho detekcí, až do pondělka tohoto týdne, kdy jsem jel přes Přelouč a PČR tam měřila v modré fabce. V1 opět ani ?uk.Podotýkám,že bylo pěkné horko a tak jsem V1 restartoval , ale ani to výsledek nepřineslo.A tak abych se ujistil, že meří zastavil jsem za nimi a dal pohodovo řeč. A výsledekžMěřili. Vcelku jsem je pobavil, měli prostě radost, že to neraguje. Tak jsem opět volal Robertovi-vlastně Honzovi co se stalo.Reakce byla přijeď a my ti dáme místo V1. RX 65 euro. Včera proběhla výměna a mohu říci, že jsem nad míru spokojen. Jejich nabídka je určitě velkorysá, protože to uznat nemuseli.Proto klobouk dolu kluci z http://www.antiradary.net děkuje http://www.otto-toys.wz.cz/

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Naposledy upravil ota dne pon 15. zář 2008 19:44:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 13:52:00 
Offline
člen

Registrován: pát 08. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 366
Bydliště: Zlínský kraj
No tak to jsem rád že jsem nebyl jediný. :) Je to určitě nepříjemné.Ale to musí se stát člověku osobně aby tomu uvěřil jinak bude tvrdit že to není možné. :!:

_________________
:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 15:11:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Matně si vzpomínám, že jsem se s touhle modrou Fabií setkal na D1 před 1,5 rokem na 140km a V1 ji nedetekoval, tehdy jsem si taky myslel že neměří, ale po 1km zastavovali auta, takže jsem měl stejný případ.

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 17:14:00 
Offline
nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 92
Josefe mohu říci, že mě V1.hodně chybí. Prostě jsem si na ní zvikl a měl jsem jí remonte jako ty. škoda..... jí.

_________________
V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10%


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 19:56:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
RX65e může? mít taky jako remote, takže to není takový problém...

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 20:26:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
Josef píše:
RX65e může? mít taky jako remote, takže to není takový problém...

Viz. http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=954
Ale potichu. ABEL o tom nerad slyží! Nechce řežit reklamace utopených detektorů...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 20:31:00 
ja se abelovi ani nedivim, proc delat neco "na koleni", kdyz si muzes koupit 975 EURO, u ktere je jistota, ze do ni nenatece? :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 20:37:00 
Offline
člen
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25. čer 2007 00:00:00
Příspěvky: 443
Bydliště: KV
gebič píše:
proc delat neco "na koleni", kdyz si muzes koupit 975 EURO

Protože si mnozí naivně myslí, že užetří 9000Kč.
Něco jiného je to, co jsem zamýžlel já. Skrytá montá? do interiéru a pak detektor alespoň částečně dálkově kontrolovat a ovládat.
Ale to ž jsme :off:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08. srp 2008 20:49:00 
Offline
moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 25. říj 2006 00:00:00
Příspěvky: 2187
Bydliště: Praha
Já mám V1 dost douho externě a je to v pohodě. V té samé krabici může být RX65e. Ovšem málokdo ví, že RX65e v opěrce vertikálně porazí 975e v přední masce ;)

_________________
V1 + Genevo S
AL Priority


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz