Tak som tu s prvymy info k DR500-GW. Kamerka je velmi pekna, taka malicka. Mam ju nalepenu rovno pod spetnym zrkadlom. Kupoval som to cez GME.sk a spravil som dobre. Cital som totiztu jednu diskusiu a vela ludi sa stazovalo, ze to kupili cez neoficialnych distributorov pripadne cez ebay a dostali kameru s Korejskym firmware, a nedokazu s tym nic spravit. Napisali aj na officialny support a tam im odkazali ze kamery zakupene cez neautorizovanych predajcov (e.g. ebay,...) neriesia. Odporucam precitat si tuto diskusiu:
http://forum.dashcamtalk.com/viewtopic.php?f=6&t=354Pripajam sem moje nastavenia kamery a ako vyzera software (z webovej stranky som stiahol najnovsiu verziu :2.032 s opravenymi bugmi, kedze v kamere bola 2.030).

Takze takto. Konfiguracia kamery sa robi cisto cez PC, a to tak ,ze microSD kartu pripojite do PC a cez tento ich program nakonfiguruje nastavenia. Vsetko co sa nakonfiguruje na karte, sa nasledne po jej zasunuti do kamery natlaci do kamery. Cize jednoduche. Kedze microSD karta sa da do PC (cez hocijaku citacku kariet), videa z nej mozete kopirovat hore dole. Co sa tyka wifi, nakonfiguroval som si svoj password na nej, a spojil s PC. Kedze v tom case som nemal este tuto aplikaciu, tak sice PC a kamera sa spojili ale nevedel som ako citat videa, cize toto odskusam najblizsie. Wifi je robena hlavne kvoli smartfonom, kde sa smartfon spoji s kamerou a nasledne cez ich aplikaciu (ktoru si treba tusim tiez nainstalovat do mobilu) si nasledne videa mozte prezerat atd. Ukazkove videa ako to funguje su vsade na youtube. Problem je ze nemam taky mobil kde by som to mohol odskusat ako to funguje. Mam klasicky mobil nokia. Dotykove ma zatial nijak neoslovili. Co sa tyka popisu, tak toto je napisane u tej aplikacie pre mobily:
Blackvue App (android Smartphone/Tablet, iPhone, iPad):
- Watch recorded videos
- Sorting by recording type
- File manager
- Direct firmware upgrade
cize presuvanie suborov hore dole by malo ist.
Dnes som bol v Nitre na vystave, cize som mal cestu BA-NR-BA, tak az sa k tomu dostanem skusim nejake videa hodit na youtube. Ale asi tam zrusim zvuk, kedze sme s priatelkou celu cestu riesili rozne sukromne zalezitosti

)
Ak sa chcete nieco spytat piste sem, pripadne ak ma niekto z BA zaujem vidiet ju nazivo, nech sa ozve cez PM.