Tak jsem dneska byl u Hutermanna, bo už je 31. den reklamace... Ujala se toho ta nejméně příjemná paní (ukrutná pizda již od pohledu), šla někam do pryč a vŕatila se s kamerou. Vytiskla papír o převzetí z reklamace, kde bylo napśano: výměna za novou kameru. Jenže ta, kterou mi dávala, byla ta moje původní vadná

Tak jsem tu paní požádal o to, aby mi předvedla, že závada byla odstraněna před tím než něco podepíšu. Tam jsem viděl, že jí docvaklo, že tohle úplně neklapne a tak začala na mne zvyšovat hlas, že ona nemá na to čas, nic takového ani není její povinností a ani na to nemá zařízení a k mému autu se mnou nepůjde.Paní jsem náležitě poučil, že zákazníkem jsem já a já rozhoduji. Flákla tam s kamerou a že zavolá kolegu, který má jednání a že si musím počkat a dál se se mnou nebavila.
Za cca 10 minut přišel chlapík, kterému jsem popsal story s paní i to, jak to při převzetí do reklamace jiný kolega zkoušel na pracovním stole a že nepožaduji nic jiného než stejnou zkoušku. Tak si chlapík přinesl kabel a přenosný monitor, kabely a propojil to s kamerou...a ejhle-kamera nejela! Chlapík se zastyděl i za kolegyni, která tam seděla za stolem a tvářila se, že nic. Nakonec jsme se dohodli na výměně za jinou kaeru podobného typu.
Na rozlučku jsem dal chlapíkovi ještě radu, že kolegyně by raději měla fe firmě mejt hajzly a ne komunikovat se zákazníky, když jí to evidentně nejde...