Asi jsem smolař na čínské kamery a začínám přemýšlet, jestli si pro změnu nekoupím něco českého, kde by snad to řešení záruky bylo lepší.
GT680W jsem měl dvě a pokaždé se mi doslova roztekla, sotva nastalo léto. Člověk by řekl, že plast by mohl aspoň něco málo vydržet.
Následně jsem si vloni v září koupil Mini 0805 a když pominu problémy s firmware, tak asi po měsíci a půl v podstatě přestalo úplně fungovat dobíjení (jak přes GPS base, tak napřímo), ten konektor se celkově nějak viklá, ani se nedivím, od pohledu šmejd

Koupil jsem to přes Dealsmachine, kde se k reklamaci postavili otřesně, reklamoval jsem to po 2.5 měsíci od obdržení zboží, načež mi řekli, že záruka je jen tři měsíce, ale od *data pořízení* (a že jim trvalo měsíc, než mi to poslali, to je jim fuk). A když jsem argumentoval jejich podmínkami, že po dobu 12 měsíců udělají opravu zdarma, když zákazník uhradí poštovné, tak řekli, že bych musel ještě navíc přispět $45 na náhradní díly na opravu a na to jim teda fakt kašlu. Docela se divím, dřív jsem u Číňanů občas něco reklamoval a byli vždy fér. Dealsmachine už nikdy.
Takže - co je dneska kvalitní na trhu fullHD kamerek v rozumném cenovém rozmezí třeba do $100? Pokud to jde koupit v ČR, tím líp.