Taky si byl tam soft z datem konec prosince 2014 den přesně z hlavy nevím. Byl cca.týden starý ode dne kdy jsem jí koupil.
Při telefonickém rozhovoru a dotazu,že jsem tu na stránkách nalezl informace o nějaké mini 80x mi bylo řečeno že to sní nemá nic společné že je stejný obal atd. atd. těžko říci kde je pravda.
Když už jsem to celé nakousl a rozepsal.
Kus který mi došel měl jak jsem psal soft konec prosince.Prvních 10 minut točila bombasticky a poté střed kamery se celí rozostřil kraje byli ok.Jak kamera vychladla, bylo to zase ok.Tak se to opakovalo dokola.
Po telefonickém rozhovoru kdy jsem poukazoval že jsem o tom četl se spojitostí s mini 80x mi bylo řečeno to co jsem psal víš. Odeslal jsem videa co to dělá.
Odzkoušeli celou várku kamer a zjistili že problém je v softu s kterým jim kamery došli.Ochotně mi výměnou zaslali novou kameru,kterou mi odzkoušeli.
Zde je soft z listopadu 2014 ale datum bylo odlišné.Nyní kameru cca. 14 dní testuji a podle všech projetých nahrávek asi 3 hodiny jsem nenalezl problém.
Vypadá to že funguje jak jsem si představoval čísla aut přečtu bez problémů i za hustého sněžení točí velice dobře.Tak uvidíme později ještě si to chvíli ohlídám.Chce to více nahrávek.
Závěrem bych chtěl vyzdvihnout firmu od které kameru mám.Nevím zda je tu povoleno vkládat odkazy, aby si někdo nemyslel,že chci někomu dělat reklamu raději ji tedy nebudu zveřejňovat.Přístup této firmy jsem ještě nezažil.Ochota řešit tento problém a důvěra opravdu na jedničku.Dokonce mi poslali na zkoušku i jinou nabíječku a GPS modul poté druhou kameru.