No, i když se třeba přestanu dívat na cenu, tak mi nepřijde, že by šlo vše vyřešit. Očekával bych od kamery, že bude malá, klidně samostatně optika, abych to mohl napevno zabudovat do auta a nestarat se o to, jestli je to vidět a jestli mi kvůli tomu někdo nerozmlátí okno. Záznam, který bude použitelný a bude možné vidět dostatek detailů bych bral jako standard, jaký jiný smysl pak kamera má. To, co většina kamer předvádí v reálu je pomalu horší, než z dob VHS kamer. Rozmazaný obraz bez detailů, zadrhávání se, špatná komprese. To pak je lepší kameru nemít, protože, když budu potřebovat záznam a bude tam jen pár fleků, mně naštve více, než když ji nebudu mít vůbec. O nespolehlivosti a časté nutnosti bastlení nemluvě. Zkoušel jsem použít iPhone 4s před 2mi lety a je to pomalu stejné, jako to, co dnes předvádí většina specializovaných kamer (samozřejmě, neuměl FullHD). iPhone 5 je na tom mnohem lépe. Androidí telefony co jsem zkoušel na tom jsou asi o něco hůř, ale tak lépe, než to, co se běžně prodává. Samozřejmě, má to omezení (když někdo zavolá, nebo chci i navigovat a podobně).
Tady ten iPhone 4s
http://youtu.be/3wDk-Mvd_d0 s aplikací Witness (ona už tehdy nebyla snad aktuální a neuměla dobře spolupracovat), zkusím něco nahrát i s 5/5c a aplikací iDashCam, která mi přijde lepší a autor na ní stále pracuje.
Mr.Scully: No, kupovat to jen jako kameru asi není výhodné, to uznávám;)