Ice píše:
ta 660 vypadá super. jaký to má senzor? hlavně mě zajímá záznam v noci. ve dne ji mají na slušné urovni všechny kamery.
tu GS600 měl známý vo mu ji ukradly i s autem a furt na ni nadával. většinu nejdůležitějších záznamů mu to nenahrálo. a nechápe proč dodnes.
660:
- má mít extra noční režim
- dále mají jednotlivé záznamy na sebe bezztrátově navazovat (jako to třeba dalají ADR)
- má mít úhel záběru 130 stupňů při 720P
600 má historicky spoustu verzí firmware a čím starší verze tím horší. Obecně dlouho to špatně uzavíralo poslední rozpracované soubory před odpojením napájení. Částečně to šlo eliminovat rychlou kartou, která byla čerstvě naformátovaná (aby se to stihlo vše zapsat). Úplně první verze neuměly vypínat datu a souřadnice v obraze a nebylo možné přepínat rychlost kmh/mph. A u jednoho uživatele byl problém s vaklem v konektoru napájení. Já jsem koupil tam, kde ukazuje odkaz a mám verzi bez problémů.
600 má mnoho možností nastavené rozlišení. 1080P při úhlu 90 stupňů, 720P při úhlu 120 stupňů, pak jedno rozlišení s 60fps a ještě několik další bez významu.