A3 / K600 / Klon ...
U nás je to např.
https://www.mall.cz/kamery-auto/gembird-dcam-005-hdMěl jsem možnost den kamarku používat na ohodnocení a viz. níže jsem vyhrabal co jsem tehdá zapůjčiteli k produktu napsal. Podle mě nemá cenu ani těch 30USD/EUR + čas nad tím strávený. V téhle cenové kategorii bych věděl o lepších modelech.
- denní obraz odpovídá čínskému standardu zařízení max. do 30USD
- ve FullHD už opravdu nic moc - neostré a takovej jakoby neplynulej obraz
- v rozlišeni 720p je obraz použitelnej až lepší standard (CO SE TÝKÁ OSTROSTI). na svědomí to bude mít asi nízká komprese a 30fps ! ta kamerka se nestydí udělat v 720p za 3min záznamu 400MB .avi ?
- bohužel sem ne měl čas testovat noc

(a ani to myslím nemá smysl)
- trpí klasickejma neduhama low-end modelů. tj moc si neporadí s přechodem tma světlo a obráceně a problém jí dělá správné nastavení EV když je scéna napůl světlá napůl tmavá - klasicky proti slunci nebo světlá obloha a jedeš ve stínu ulic. o WB ani nemluvím.
- hodně špatný je vlastní zpracování těla (plastovka nadruhou)
- na druhou stranu má šikovnej držáček. krátkej a malej, ale krásně se dá otáčet ve všech osách. v pohodě jsem ji přidělal před zrcátko a ječtě tam je místo cucák drží dobře i na kropenatý části skla.
- rozličné volby nastavení jsou OK - od běžných věcí jako rozlišení, smyčka, delay disp./zbuk off, atp. až po kompenzaci EV nebo různých nastavení WB. bohužel to degraduje fakt, že se mi svévolně už 2x resetla do nějakého defaultu a i když se tvářila, že nahrává, tak na kartě nic. - ale datum a čas si podržela!