OziToretto píše:
dalsimi vyhodami jsou napriklad
- vyskakovani hlasek v telefonu, pokud sledujes nejake tema
- upozorneni na soukrome zpravy
- moznost nastaveni jak se ma forum chovat na rychlem a pomalem pripojeni (Edge)
- prime a rychle nahravani fotek z galerie nebo primo fotaku
- vsechny fora, ktera to podporuji mas v jedne appce a nemusis prechazet mezi weby
- nestahuji se zbytecne obrazky
- nezobrazuje podpisy a je tak prehlednejsi
Díky za doplnění, na některé věci človek i zapomene, jak je bere automaticky.
Jak už bylo psáno, TapaTalk není náhrada a nikoho to nebude nutit ho používat, je to prostě alternativa, která je lehce implementovatelná a uživatelům, kteří navštěvují více fór z mobilu (já třeba jsem registrován na desítkách fór, ale aktivněji používám cca 12), dává možnost jednotného vzhledu a ovládání a dalších možností. Na PC mi vyhovuje web, ale na mobilu, který má omezení co do velikosti, ovládání (už jen takové přesunutí na další stránku je někdy porod, protože kliknout na malé číslo, nebo šipečku se neobejde bez dočasného zvětšení), rychlosti zpracování dat, netu a podobně, se snažím oprostit se od serepetiček a mít tam jen to podstatné, tedy obsah. Díky Tapatalk během chvilky prohlédnu několik fór, zjistím, jaká jsou nová témata, zareaguju a jdu dál. V PC bych musel otevřít několik stránek, dle toho, jak to je udělané, se někde přihlásit (někde sice můžu nechat zapamatovat si přihlášení, ale pokud se přihlašuju z více PC/mobilu, tak si mé přihlášení nepamatuje a pak to je i minimálně 2 kliky více a ještě zdržení s přesměrováním na první post po přihlášení).