pepek píše:
Vše je to dané odližnou kulturou, odližnou mentalitou.
Ale funguje to!
Jízda na červenou je extrém. Ale takové lehké ?uknutí na klakson před nepřehlednou zatáčkou je velice přínosné. Překročení rychlosti o 10-20 na přehledném úseku, kde se chodci nevyskytujou? Tam se vyskytujou je ti kr***ni s plásačkama... Tři minuty na "P Reserve Zásobování" - za oknem cedule "Zásobování"... Jel jsem si vyzvednout na požtu balík s ARma, tak mě ty tři stovky radost nemůžou zkazit... Za ?era, za tmy i mlze potkávám pravidelně na silnici cyklisty, kteří za reflexní barvu oděvu považují černou a za bezpečné osvětlení buď jen odrazky, nebo jednu blikačku v ruce, kterou kvůli úspoře baterií zapínají jen, když jim dýchá auto na záda. Jim se nestane nic (myslím ze strany orgánů). Nedovedu si představit, co by se mnou bylo, kdybych takového cyklistu sejmul třeba při předjíždění. Bych dostal křeslo, kdyby bylo... Ale, když si nezapnu pás (o sklo se maximálně roz***ám sám), tak za to dostanu bod. Když mě za to chytěj podruhý, tak je to recidiva a seberou mi papíry na půl roku... V duchu ž jsem jednomu místnímu eMPíkovi slíbil, že až bude někde řídit dopravu, tak mi selžou brzdy... ž se chystám napsat stížnost na ty burzeranty starostovi...
Pokud by to znamenalo konec buzerace "pomáhat a chránit" a pokud to sem nepřinese opasky s trhavinou, pak budu klidně hlasovat i pro mežitu...
Sem se nějak rozjel, tak ž toho nechám, až vás nebolí oči.