shwaara píše:
Taky projizdim na oranzovou, ale jsou mista (treba Modranska x gen. sisky), kde je to o hubu. Jinak je imho lepsi to projizdet. Nedavno jsem jel na modransky a skocila oranzova. rekl jsem si, ze budu vzorny ridic a rozhodl jsem se neprojet, ale zastavit, byla prazdna silnice, pozde vecer. Zacal jsem zpomalovat z tech 130kmh, ale ke konci mi uz brzdy moc nebrzdily, stal jsem na nich celou vahou svych 60kg a s vypetim vsech sil se mi povedlo zastavit. nevim, k cemu mi tam ta cervena padla, odnikud nic nejelo.
Debilni semafory jsou v Brezanech, kde ma skocit cervena, kdyz jedete rychleji nez 50. jenze ona skoci vzdycky. Podobne je to u prechodu pro chodce za obchodnim centrem chodov.
Jinak si myslim, ze resime trochu nesmysly
Tak tohle mě dokáže zvednout z křesla. Má to detektor, rušičku,navigaci,ale nemá to na spotřební zboží, jako jsou brzdy
Když na to nemá?, tak jezdi 60,aby ti brzdy stačily
Bude sranda až pojede? 200 na dálnici a kousek před tebou začne předjíždět kamion.
Mě se přesně tohle stalo při 285 km/h, potřeboval jsem to dostat na 90 a ke konci brždění ?el pedál k podlaze a chyběl mě necelý metr k návěsu
Od té doby nepoužívám sériové brzdy.