Zdravim, vcera jsem na vlastni oci konecne videl Gesiga v akci. Nastesti se me vyhnul jen tak tak. Jel jsem si svych 165 na dalnici, pak jsem mel "nastesti" telefon a tak jsem musel zpomalit, jelikoz jsem neco musel poresit. Najednou se kolem me prohnal nejaky Bavoracek a najednou za nim vyrazila modra Octavka I, reknu vam, to nemohla byt seriova 1,8T, jelikoz si ho za 2 km krasne odchytnul. Co jsem si zapamatoval SPZ, byla
1H4 4144, nebo
1H4 4441, kazdopadne uz se nebudu rouhat, ze nepotkavam radary, jelikoz tohle bylo o kousek, jde o to, jestli spise necekaji na zavodniky okolo 200, jelikoz mych 165 (na spotrebu) by je asi moc nevytrhlo...

. Tady jsou presne souradnice kde ho capli, jelikoz ja jsem pak odbocoval...

Citace:
Loc: 50°7'17.961"N, 15°16'53.158"E
Kdyz jsem pak jel nazpatek byl hroznej lijak, ale co se mi nestalo, kdyz jsem projizdel kolem jedne mitnice, najednou se mi ozval Laser poplach, ale ne na detektoru, ale klasicky zacal rvat AL, takze jsem se radoval, ze nekde jsou, ale pak mi doslo, ze nebylo videt na 20m, takze to je falesnak, takze jsem mel prvni falesnak na AL za 3 mesice co ho mam... Nebo nenapada nekoho co by to mohlo zpusobit?
Ps: Od tedka uz se nebudu rouhat a az nejaky radar dorazi, tak dorazi